Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv

Jul

Vi har her samlet en række informationer, som kan være relevante for dig i forbindelse med køb af varer op til julen 2023:

- Vær opmærksom på, at leveringstiden varierer fra produkt til produkt. Du finder leveringstiden for den enkelte vare lige under varens titel. Vær også opmærksom på, at bøger kan forudbestilles et halvt år inden udgivelse, og vi anbefaler, at disse bøger bestilles separat, da vi altid sender en ordre samlet.

- Vi har desværre ikke mulighed for at pakke dine varer ind eller skrive en personlig hilsen til modtageren.

- Vi kan sagtens levere din ordre til en anden modtager. Du skal blot taste modtagerens navn og adresse i felterne under "Er der en anden leveringsadresse?". Hvis du ønsker at ændre adresse på en ordre, som allerede er bestilt, kan det gøres under KONTO --> Ordreoversigt --> Ret ordre, eller du kan kontakte os under Kundeservice her på siden, så ændrer vi gerne adressen for dig. Ordrer, som allerede er under pakning på lageret eller afsendt, kan du eller vi desværre ikke ændre adresse på.

- Hvis din ordre - mod forventning - ikke når frem til jul, kan du selv bestille et gavebevis på de aktuelle bøger. Gavebeviset sendes i en mail til dig og er klar til at printe og give modtageren. Du finder det under KONTO --> Ordreoversigt.

- Ønsker du at fjerne en vare fra din ordre eller annullere hele ordren, så kan du selv ændre i din bestilling under KONTO og fanen Ordreoversigt. Det er desværre ikke muligt at tilføje varer til en afgivet ordre. Alternativt kan du også kontakte os under Kundeservice her på siden.

- Du har altid 90 dages fuld returret hos Plusbog.dk. Dette betyder, at hvis den leverede vare ikke lever op til dine forventninger, eller at du af anden grund ikke ønsker varen alligevel, så kan du returnere den til os. Returnerede varer skal være i salgsbar stand, og en eventuel forsegling må ikke være brudt. Såfremt årsag til returnering ikke skyldes en fejl på varen, eller at der er leveret en forkert vare (jvf. ordrebekræftelsen), skal du betale for returfragten. Du kan evt. købe en returlabel af os til 59 kr. Vi kan desværre ikke ombytte til en anden vare, men beløbet for returvaren sættes retur på dit betalingskort.

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?
Telefonen er midlertidig lukket. Men du kan altid skrive til os.