plusbog logo
Plusbog logo
 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot
   Afspil eksempel

Vildskud

Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Vores normalpris 230 kr
Spar 50 kr
180 kr
Fragt pr. ordre 34,95 kr

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

Køber du bogen til medlemspris, har du allerede sparet én måneds medlemsskab
230 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Køber du bogen til medlemspris, har du allerede sparet én måneds medlemsskab
Beskrivelse:

Vildskud er ottende bind i Julie Hastrups populære krimiserie om drabsefterforskeren Rebekka Holm. 

Rebekka er taget til Sverige for at se til sin svenske kæreste Niclas, som er indlagt på et hospital i Stockholm efter et drabsforsøg. Han er meget svækket og kan hverken tale eller røre på sig. Det er uvist, om han nogensinde bliver sig selv igen. Et væld af blandede følelser plager Rebekka. For er det muligt stadigt at elske sin elskede, hvis han ikke længere er sig selv? Hvis han er blevet til en helt fremmed? Samtidig med at Rebekkas ambivalens vokser, bliver hendes had til Niclas’ makker Håkan også større og større. Det var Håkans skyld, at Niclas ikke omgående fik den hjælp, han havde brug for. Men er Håkan overhovedet i live? Og hvilken hævn vil være passende, hvis han er? 

I det nyetablerede Sorgens Hus i København står den anerkendte psykolog Nikolaj Bille i spidsen for en terapigruppe. Gruppen har til formål at give efterladte med diagnosen kompliceret sorg hjælp og støtte. En dag støder en ung kvinde til gruppen, og hendes hævntørst og vrede breder sig hastigt blandt gruppens sørgende medlemmer. Hjemvendt fra besøget i Stockholm opsøges Rebekka af en barndomsven, som har brug for hendes hjælp. Hans søn Elias modtager dødstrusler, og pludselig en dag er han forsvundet. Rebekka kommer utilsigtet i kontakt med hævntørst af farligste karakter, da sagen viser sig at have tilknytning til Nikolaj Billes sorggruppe. 

Julie Hastrup er uddannet journalist, og det er indtil nu blevet til 8 spændende bøger i krimiserien om Rebekka Holm. Serien er trykt i over én million eksemplarer alene i Danmark og er desuden solgt til udgivelse i adskillige lande. Læs også de øvrige bøger i serien En torn i øjet, Det blinde punkt, Blodig genvej, Portræt af døden, Farlig fortid, Mirakelmanden og Blodspor. Køb Julie Hastrups bøger til skarpe priser HER på Plusbog.dk.

Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788740054101
Forlag:
Politikens Forlag
Forfatter(e):
ISBN-10:
8740054101
Indbinding:
Indbundet
Sider:
448
Udg. Dato:
28 maj 2020
Oplagsdato:
28 maj 2020
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 155mm H: 230mm D: 44mm

En indbundet bog er i RIGTIG GOD KVALITET. Oftest med hård ryg, godt papir og mange gange med smudsomslag. Typisk en førsteudgave af en bog.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Boganmeldelser · Vildskud
Julie Hastrup
Vær den første til
at anmelde bogen
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage