Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat tilføjes automatisk på alle nye medlemsordrer!
Kurv

Årets Forfatter 2023

Online-boghandlen Plusbog.dk har netop offentliggjort, at de danske bogelskere har valgt forfatteren Benjamin Koppel som Årets Forfatter 2023.  

af

- d. 03. november 2023

 

Årets Forfatter 2023 er Benjamin Koppel. Onlineboghandlen Plusbog.dk har netop offentliggjort resultatet af den afstemning, hvor boghandlens medlemmer og andre danske bogelskere den seneste måned har stemt på deres favorit til titlen.  

 “Benjamin Koppel har med Annas sang formået at lave en bestseller, som bare bliver ved med at sælge, her 1,5 år efter den er udkommet. Romanen er en fantastisk familiehistorie om en, for familien Koppel, måske lidt glemt person – nemlig Anna. Om du har læst eller lyttet bogen, får du et rørende indblik i hvordan familiens rødder var tilbage i starten af 1900’tallet og næsten et århundrede.  Vi bliver som læsere taget med helt tæt på personernes udfordringer og udvikling langt op i 1900’tallet. Det er også en barsk historie om at blive splittet fra sin familie, fordi et bryllup bliver tvunget igennem, og kræver en flytning til et nyt og fremmed land. Flere gange håbede jeg, at Anna turde tage hjem til Danmark og ikke blive i Frankrig. Men sådan var tiden ikke den gang. Benjamin fanger virkelig mange læsere, og vi læser side efter side med stort velbehag, for vi gerne vil dykke mere ned i romanens historie,” siger Helene Kristensen fra Plusbog.dk om årets vinder.   

 

Vandt overbevisende afstemningen 

Benjamin Koppel, der udgiver bogen ved Gyldendal, var i afstemningen oppe imod Katrine Engberg fra Forlaget Alpha og Jesper Stein fra Politikens Forlag.  

Benjamin Koppel fik hele 62% af alle stemmer i årets afstemning.   

”Det er virkelig imponerende at se, at det blev så sikker en vinder. Det havde vi ikke forudset. Vi synes igen i år, at feltet er virkelig godt og skarpt. Det er altid meget svært at udpege tre forfattere, som der kan stemmes på, med så mange fantastiske forfattere. Benjamin Koppel har fået en stor plads i de danske bogelskeres hjerter, og vi er meget glade for på vegne af dem alle at kunne give ham titlen som Årets Forfatter 2023,” siger Helene Kristensen.  

Sidste år var det Sissel-Jo Gazan, der løb med prisen. Tidligere vindere af prisen er: Kim Faber og Janni Pedersen, Michael Katz Krefeld, Sara Blædel, Anne Mette Hancock og Hella Joof.  

 

Køb Vinderens bog her:


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner