Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage269
blogImage269

5 fantastiske YA titler til efteråret

Dette efterår er fantastisk for YA læsere. Der er nyt fra John Green, god fantasy, sci-fi med forbudt kærlighed og højaktuelle titler om vores samtid og politik. Dette efterår rummer YA for enhver smag.

af

- d. 06. oktober 2017

Hvis du, som rigtig mange andre, elsker god YA, så vil du ikke blive skuffet, da dette efterår er fyldt med fantastiske titler. Bøgerne rummer meget forskelligt, og en del af efterårets titler tager nogle meget seriøse emner op som f.eks. racediskrimination og politivold, fremmedhad og OCD. Her har vi samlet et udpluk af efterårets YA titler til dig.

5 fantastiske YA titler til efteråret

1: Skildpadder hele vejen ned

Den første bog, vi har fundet, er den længe ventede bog fra John Green. John Green er elsket af læsere verden over, som alle har ventet i spænding på hans næste bog. Og nu er det endelig ved at være ved tid til, at vi endnu engang kan læse ny John Green.

2: Valget

Den anden titel er Valget fra danske Sarah Engell, der tager et højaktuelt emne op. Bogen handler om, hvordan de valg, vi træffer, kan have konsekvenser ikke bare for os selv men også for andre. Forlaget kalder den for en intens og eksistentiel beretning.

3: Under ensomme stjerner

Under ensomme stjerner er første bind i sci-fi-trilogien Ventura-sagaen. Bogen, der er forfatteren, Kate Lings, debut, er blevet spået til at kunne blive den næste Twilight. I bogen møder vi et par star-crossed lovers, hvis historie udspiller sig blandt stjernerne.

4: The Hate U Give

The Hate U Give af Angie Thomas tager fat i et emne, som gennemsyrer det amerikanske samfund. Bogen tager nemlig fat i problematikker som racediskrimination og politivold. Bogen, der er blevet kaldt litterær aktivisme af Information, står til at blive filmatiseret.

5: Førstelivet

Førstelivet af Gena Showalter er første bind i fantasytrilogien Evigt liv. Tenleys forældre er uenige om, hvor hun skal tilbringe livet efter døden – men hvilken forælder er til at stole på? I fantasy bogen står Tenley overfor et umulig valg, mens hvis hun overlever længe nok, kan det være, hun selv må træffe beslutningen.


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner