Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage184
blogImage184

7 gode klassikere

Kom godt i gang med at læse klassikere. Her har vi samlet syv bøger, der er vidt forskellige, men de har alle det til fælles, at de er virkelig god læsning, og alle er gået hen og er blevet vaskeægte klassikere.

af

- d. 29. december 2017

Vi har her samlet syv fantastiske klassikere, som alle kan give dig en fantastiske læseoplevelse. Der er noget for enhver smag, men de har alle bidraget med noget i litterturens historie og er måske også mere end det, man lige ved første øjekast tror, de vil være. 

Ernest Hemingway

Ernest Hemingway er kendt for at skrive bøger om mandige og hårdkogte mænd, som mange ser som en refleksion af ham selv. Hans nøgterne skrivestil har inspireret en lang række forfattere, og hans imponerende og prægtige værker er stadig fantastisk læsning og vil forsat inspirere læsere og forfattere fra nær og fjern.

Jane Austen

Nærmest som modsætning til Hemingway er Jane Austen kendt for bøger med en ung kvinde og kærligheden i fokus. På trods af de romantiske handlinger er hun kendt for sin skarpe og spydige pen. I hendes bøger finder man en underliggende samfundskritik, som hun blandt andet belyser med en fantastisk sans for ironi og sarkasme.  

Charlotte Brontë

Charlotte Brontë er en af de tre Brontë søstre, som i 1800 tallet udgav en række fantastiske romaner. I modsætning til søstrene Anne og Emily har Charlotte Brontë skrevet flere boger, men den mest læste og højst elskede er Jane Eyre, som er en romantisk roman med stærke gotiske træk.   

Harper Lee

Dræb ikke en sangfugl er bogen, som Harper Lee er kendt for og var baggrunden for hendes modtagelse af Pulitzer-prisen. Romanen belyser race i Amerika, og på trods af at bogen indeholder en række grusomme emner som racediskrimination og voldtægt, har Harper Lee formået også at indgyde den med hjertevarme.

Lewis Carroll

Alice i Eventyrland er nok mest kendt som klassisk børnelitteratur, men det er en af de bøger, som man kan læse uanset alder. Det er en fortælling fyldt med finurlige personligheder og plots. Med en fortryllende sans for logik og ordlege tryllebinder Lewis Carroll både unge og ældre læsere.


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner