Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage179
blogImage179

8 YA anbefalinger til foråret

Der er utroligt mange fantastiske ungdomsbøger at tage fat på. Her har vi samlet otte ungdomsbøger i forskellige genrer, som vi vil anbefale, at du læser dette forår. Se hvad vi anbefaler her.

af

- d. 12. maj 2017

Hvis du mangler inspiration til din læsning, kan du her finde otte gode bud på din næste læseoplevelse. Her er en blanding af lidt forskelligt fra det romantiske og realistiske til det spændende og fantastiske, og mon ikke også der er en bog eller to, som formår at være flere af tingene på en gang? Læs med her.    

Hvis du var vild med Gossip Girl

Til dig som er vild med Gossip Girl, vil vi anbefale Alyson Nöel og Kathrine McGee. Rivalerne og Blacklisted er de to første bøger i Alyson McGees trilogi, der er fyldt med intriger, forførelse og… mord? Blacklisted er sprit ny – den udkom 1. maj! Kathrine McGees Tusinde etager foregår i 2118, hvor et tårn med tusinde etager er beviset på, at der er langt til tops og langt at falde.

Første YA anbefaling:

Anden YA anbefaling:

Tredje YA anbefaling:

Hvis du venter på nyt fra John Green

Vores kemiske hjerter og Døde piger lyver ikke er rigtig gode ungdomsbøger, der minder i stilen om det, du kender fra John Green. Kom tættere på Henry Page og læs om den bittersøde første kærlighed (og få et par popkultur referencer med på vejen) og find sammen med Clay Jensen ud af, hvorfor Hannah Baker begik selvmord – bogen er blevet adapteret til en serie, som du netop nu kan se på Netflix!

Fjerde YA anbefaling:

Femte YA anbefaling:

Hvis du er til mytologi og fantasy

Hvis du er vild med fantasy og mytologi, er der nyt fra Rick Riordan! Rick Riordan er af mange kendt som forfatteren bag den fantastiske Percy Jackson serie – hvis du ikke er gået i gang endnu, så har du et hæsblæsnede eventyr i vente – som har sit udspring i græsk mytologi. I den nye Magnus Chase serie er det nordisk mytologi, som er vækket til live i en action fyldt ungdomsbog. Den anden bog i serien om Magnus Chase er lige udkommet – den 3. maj! – og har fået titlen Magnus Chase og de nordiske guder – Thors hammer.

Sjette YA anbefaling:

Syvende YA anbefaling:

Ottende YA anbefaling:


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner