Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
BLACK WEEK -20% på første medlemsordre!
Kurv
blogImage259
blogImage259

Alias Alex: YA i bedste rom-com stil!

Er du vild med romantiske komedier? Så vil du elske ALIAS ALEX. Bogen er beskrevet som en moderne ungdomsudgave af You’ve Got Mail i og en hyldest til screwball komedier, så her får du YA rom-com, når det er bedst.

af

- d. 24. september 2017

Alias Alex er en charmerende ungdomsudgave af You’ve Got Mail. Vi møder Bailey “Mink” Rydell, der elsker klassiske film, og den fyr som hun bare ikke kan udstå, Porter, er måske i virkeligheden drømmefyren. Bailey ved det bare ikke endnu. På grund af Baileys kærligehed til film, er bogen drysset med filmcitater.

 

Alias Alex af Jenn Bennett

Da vi møder Bailey, har hun i månedsvis haft et crush på en anden filmentusiast, som på nettet kalder sig Alex. Indtil nu har de boet på hver deres side af Amerika, men da Bailey flytter hjem til sin far, bliver det helt anderledes – og nu bor de i den samme Californiske surferby. Men Bailey kan ikke få sig selv til at fortælle Alex, at hun nu bor i samme by som ham, eller at hun har fået arbejde på et turistet museum, hvor hun dagligt bliver plaget at museets lækre vagt, Porter Roth – hendes nye nemesis. Men intet er, som det ser ud, og Bailey lærer, at der er en fin linje mellem kærlighed, had og hvad end det så er hun er begyndt at føle for Porter.       

På et tidspunkt bliver Bailey nødt til at vælge mellem drømmen om den perfekte online kærlighed med Alex og en uperfekt virkelighed med Porter. Men valget er både mere simpelt og mere svært end som så, Porter gemmer nemlig selv på en hemmelighed.  

Læs mere om bogen her:

Andre bøger fra LOVEBOOKS i stil med Alias Alex

 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner