Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage122
blogImage122

Bøger til de kreative sjæle

Mangler du inspiration til dit næste kreative projekt? Eller ønsker du at glæde en du holde af med en kreativ bog. Læs med her, hvor vi har samlet de dejlige bøger til kreative sjæle, hvor kun fantasien sætter grænser.

af

- d. 01. august 2016

I foråret boomede det pludselig med malebøger, med flotte sort-hvide detaljerede illustrationer, man kan farvelægge i timevis. Det er sjovt at farvelægge og det afhjælper faktisk stress og skaber en ro. Og så kan man altid høre en lydbog imens.

Men det er ikke kun malebøger – som mest henvender sig til det mere voksne publikum, som man kan fordybe sig i.

For et par måneder siden var jeg til fødselsdag hos min niece, som fyldte 15 år. Hun er ikke den store læser, til trods for at jeg meget aktivt og intenst hele hendes liv, har forsøgt at pushe bøger af alle slags typer, i hendes retning. Til gengæld er min niece utrolig kreativ, fingernem og dygtig til alt der har med ler, perler, klippe-klistre, maling, tegning, ståltråd at gøre.

wreck 1wreck 2

I år var der sneget en bog med på min nieces ønskeseddel. “Den nupper jeg” proklamerede jeg lykkeligt og højlydt. Men jeg måtte lige se en ekstra gang på bogen, da jeg fik fat i den. Bogen hed Wreck this journal og er skrevet af Keri Smith.

Det var en bog, som lagde op til at være kreativ, klippe klistre mm.

Men hvilken herlig ide for teenagere og andre kreative sjæle, der elsker at fordybe sig med saks, sytråd, penne, perler, ståltråd mm.

Der er for nylig kommet flere kreative bøger på markedet – som vi her vil kigge nærmere på.

Keri Smith: Dette er ikke en bog

Dette er ikke en bog, er af samme forfatter som skrev Wreck this journal. Bogen bliv et kæmpe hit til alle, der holder af kreative ting.

Man kan tegne, skrive, rive, folde, farve, klippe, lime osv. Man bestemmer selv! Kun fantasien sætter grænser.

Se bare disse herlige vidoer, der fortæller om bogen, og efterfølgende, et løsningsforslag til hvordan man kan gå amok i den kreative verden:

Løsningsforlag til Dette er ikke en bog

Emma Farrarons: Mindful malebog 2

Emma Farraron udkom tidligere med året med Mindful malebog, som er en lidt mere meditativ malebog i rækken af “malebøger for voksne”.

Mindful Malebog 2 er god for at standse stress og dæmpe angst og nervøsitet. Den byder til hyggelige, kreative timer som giver ro i sindet.

Nu er der kommet en 2’er, som er i samme praktiske format. Bogen er i håndtaskestørrelse og er fuld af fine, personlige håndtegninger, parat til farvelægning.

Prøv også disse kreative bøger

Kan du ikke få nok af kreative bøger, eller mangler du inspiration til kreative stunder med dine børn? Så prøv disse bøger:


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner