Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat på din første medlemsordre!
20% rabat på din første medlemsordre!
Kurv

Disse bøger ligger under træet juleaften

Black Friday gav en klar indikation på hvilke typer af bøger danskerne foretrækker og hvilke der kan forventes at ligge under juletræerne ude i de danske hjem. 

af

- d. 01. december 2021

Den mest populære kategori er biografierne, skarpt forfulgt af krimibøger. De mest sælgende bøger i disse genrer er Undervejs, erindringsværket om Dronning Margrethe, samt Lars Høghs selvbiografi Der er antal på alt og Peter Schmeichels One.

I krimigenren er topscoreren Natrium Chlorid, som er seneste bind i Jussi Adler-Olsens populære serie om Afdeling Q. Hvis du er krimilæser (og ikke selv har købt den) så er det ikke utænkeligt at du kan sætte dig med fødderne oppe 1. juledag og tage med Carl Mørck og Assad på en ny mordsag.

Børnene kan se frem til at blive klogere sammen med Sigurd Barrett, som denne gang fortæller om naturvidenskab på underholdende vis. Med tekst, billeder, spil og video fortæller han på bedste vis om spændende naturfænomener og om universets tilblivelse.

Hvert år er madbøgerne enormt populære. I år er det helt store hit kogebøgerne fra den populære madblogger Valdemarsro. Med Valdemarsro Jul og Valdemarsro Aftensmad kan danskerne forvente de lækreste opskrifter der gør madlavningen meget lettere.


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner