Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage309
blogImage309

Gaveguiden til ham

Nedenfor kan du se hvilke bud vi har til ham i vores julegaveguide. Her findes både krimi, spænding og mysterium. Alle tre bøger byder på virkelig god underholdning og en fantastisk læseoplevelse.

af

- d. 20. november 2018

I julegaveguiden til ham har vi fundet nogle af årets største titler frem, som garanterer en god læseoplevelse for dig eller den, som du ønsker at glæde med en god bog.

Gaveguiden til ham

Lazarus

Lazarus er det syvende bind i den meget spændende og fængslende serie om kriminalkommissær Joona Linna. Et must-read for alle krimielskere. Læs mere herunder!

Ét liv, Én tid, Ét menneske

Danmarks befolkning er et af de rigeste og mest lykkelige folkefærd i hele verden, dog forekommer der et stigende antal af danskere, som bliver diagnosticeret med stress, angst og depression. Hvordan hænger det så sammen? Undervejs gør Morten Albæk op med begrebet work-life balance og forestillingen om, at en skarp opdeling mellem arbejde og fritid kan være med til at løse problemet. En meget interessant læseoplevelse!

Lyskabinettet

I Lyskabinettet fortæller Morten Ramsland, på en tankevækkende, sjov og ret indviklet måde, en historie om at finde sig selv og sin seksualitet på ny.

 

Se nedenfor vores bud på andre produkter til ham.

 

 

HUSK: Vi giver 90 dages fuld returret.

 

<< TILBAGE TIL OVERSIGTEN

 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner