Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv

Gode bøger til juleferiekufferten

Juleferien er lige om hjørnet, og er du også heldig at kunne se frem til nogle skønne juledage med tid til fordybelse, så kan du her finde fem fantastiske bøger, du skal pakke med i juleferiekufferten.

af

- d. 13. december 2019

Vintersøstre af Sarah Morgan

 
Skal du have en rigtig hyggebog med dig i juleferiekufferten, er Sarah Morgans Vintersøstre et perfekt bud. Den hjertevarme fortælling finder sted i det skotske højland, som de tre søstre Hannah, Beth og Posy vender hjem til for at fejre jul. Deres mors højeste ønske til jul er, at de er hjemme og glade og tilfredse. Men det ønske synes svært at opfylde, da begravede hemmeligheder og gamle spændinger langsomt begynder at finde vej til overfladen. Der skal sandheder på bordet, før det kan blive jul! 
 
 

Jul i det lille bageri på strandpromenaden af Jenny Colgan

 
Har du læst de første bøger i serien om det lille bageri, skal du helt sikkert kaste dig over den sidste bog Jul i det lille bageri på strandpromenaden i juleferien. Her møder vi igen Polly, Huckle og søpapegøjen Neil. Polly er i fuld gang med julebagen og glæder sig til en stille jul sammen med Huckle. Men pludselig dukker Pollys veninde Kerensa op med en hemmelighed, der kan true det idylliske liv. Og snart viser en gammel kending fra hendes fortid sig også. Kan Polly nå at få genoprettet roen inden jul? 
 
 

Brudstykker af Karin Slaughter

 
Hvis du får brug for en pause fra julehyggen, kan du gribe Brudstykker af Karin Slaughter. Thrillermesterens roman kommer som Netflix-serie i 2020, men du skal ikke frygte, du ikke kan nå at læse bogen inden. Fortællingen om Andrea Cooper er så spændende, at du får svært ved at lægge den fra dig: Andreas mor Laura bliver skudt på grund af noget, hun ved, og hurtigt viser det sig, at hun er en helt anden, end Andrea tror. Hvis de begge skal overleve, må Andrea finde sandheden – hurtigt! 
 
 

Ind i en stjerne af Puk Qvortrup

 
Anmelderne var blæst bagover af Puk Qvortrups debutroman Ind i en stjerne og med god grund. Romanen er en barsk oplevelse og har en plads i dit hjerte, længe efter den er færdiglæst. Den handler om at miste sin eneste ene og den uendelige sorg og smerte, der følger med. Om hvordan et barn ikke kan forstå, hvor hans far er blevet af. Og om at føde et barn tre måneder efter, du har mistet din mand. Men ud over alt det ubærlige er det også en fortælling om, hvordan livet langsomt med små glimt af glæde viser sig igen.   
 
 

Solsøsteren af Lucinda Riley

 
Lucinda Rileys ultra populære serie om De syv søstre vil uden tvivl ligge under en del juletræer i år. Men kan du heller ikke vente med at læse det sjette bind Solsøsteren, må du gerne forære dig selv en lille gave på forhånd. Med bogen i hånden kan du flygte fra det kolde vinter-Danmark og tage på en rejse fra pulserende New York til Afrikas storslåede landskab. I romanen følger vi søsteren Electra, der på overfladen lever et perfekt liv, men hurtigt bryder sammen. Vejen ud af mørket bliver et helt særligt brev.. 
 
 
Vi håber, du får nogle fantastiske juledage med masser af julehygge, fordybelse og dejlige læseoplevelser! 
 
Mangler du stadig at få de sidste julegaver i hus, kan du finde inspiration i Plusbogs store julegaveguide eller i Mias julegaveanbefalinger.  
 
Rigtig glædelig jul!

Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner