Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
Studiestart
Studiestart

Guide til den perfekte taske til studiestart

Sommerferien er forbi, og studiestart er lige rundt om hjørnet. Før du ved af det, er du i gang med at pakke din taske til første dag, og vi ved allesammen, at en ny taske gør det lidt sjovere at starte hverdagen op igen.

af

- d. 28. august 2019

Her hos Plusbog finder du et bredt udvalg af tasker i forskellige styles – uanset om du er til tasker, der med garanti skiller sig ud, eller du mere er til den klassiske stil, som følger moden i flere sæsoner.  
Før du vælger en taske, så overvej hvilke funktioner du har brug for. 
  • Vælg en taske, som gør det let at overskue indholdet af afleveringer, bøger og skriveredskaber, men samtidig også kan rumme både bærbar, madpakke, nøgler og mobil. Orden er nøgleordet, når du skal vælge en taske til studiestart. Det får du ved at vælge en taske med flere rum og separate lommer til diverse formål. 
  • Når det kommer til kvalitet, skal du sikre dig, at tasken er behagelig at have på, når du går frem og tilbage mellem lokalerne samt til og fra studiet. Så slipper du for at skulle bruge din SU på behandlinger for din dårlige ryg. Det sikrer du dig ved at tjekke, om tasken har en polstret ryg samt polstrede skulderstropper.  
  • Derudover skal du tænke over selve taskens vægt. I udvalget af Herschel-tasker kan du finde letvægtstasker, som er lettere end den klassiske rygsæk. Hvis din taske skal rumme både bærbar og tunge bøger, kan det være en fordel at vælge en letvægtstaske.  
  • Dernæst skal du overveje, om du har brug for en taske, som er vandafvisende og har et vandfast lukkesystem, hvis du cykler eller går i alt vejr til og fra dit studie. En bærbar med vandskade og våde bøger er ikke en god start på året.  
  • Vælg en taske med separate rum til din frokost og vandflaske. Vi har alle prøvet at hive en bog op af tasken, der var pyntet med sidste uges maste banan, som på mystisk vis var endt i bunden af tasken.  
  • Tjek om tasken har de rigtige mål til at kunne rumme din bærbare. Mange af taskerne har en indvendig lap-top lomme til 13” og 15”, og hvis ikke kan du tjekke målene på tasken i beskrivelsen, når du klikker ind på et link. 

 

Den praktiske  

Tager du cyklen på vej til dit studie både i regn og slud – så er det den praktiske rygsæk, du har brug for. Herunder finder du eksempler på tasker i slidstærk kvalitet samt med ergonomisk behagelig støtte til din ryg.   

Herschel Rygsæk Barlow, Sort (medium), er god at have med på farten. I bunden af tasken sidder et skjult regnovertræk, som kan trækkes hen over tasken, så du ikke behøver at være nervøs for at få våde bøger. Den justerbare brystrem fordeler taskens vægt, som gør den behagelig at have på, både gående og cyklende.  
 
 
Herschel Rygsæk Mammoth, Sort (medium), er den perfekte taske til dig, der har langt til dit studie. Tasken er en letvægtstaske med justerbar brystrem samt regnovertræk. Desuden har den opbevaringsrum til solbriller og udvendige sidelommer til drikkeflaske. 
 
 
 

Den klassiske 

 
Er du til tidløse designs, som følger med moden i mange sæsoner, eller er du blot til den mere afslappede stil - så har du her et udvalg af vores mest enkle og afdæmpede tasker til studiestart.   
 
Herschel Rygsæk Settlement i et klassisk stilfuldt design i grå, som altid er det sikre valg, selvom moden skifter.  
 
 
 
Herschel Rygsæk Retreat Light, Saddle Brown, er en letvægtsrygsæk, som gør den lettere end den traditionelle rygsæk. Perfekt til dig med langt til studiet.  
 
 
 

Den feminine  

 
Vil du gerne have en feminin rygsæk, der ikke udstråler ’vandretur’, eller er du mere til skuldertasken i et multifunktionelt design – har du her et par eksempler på feminine tasker til studiestart. 
 
Herschel Rygsæk Settlement med smukke og farverige malede blomster (painted floral). Her er du sikker på at kunne skille dig ud med din nye ryg-accessory.   
 
 
Herschel Taske Britannia Messenger, i Apricot/Abrikos, er en multifunktionel taske i en smuk abrikosfarve. Tasken kan bruges både som skuldertaske og rygsæk, den er derfor perfekt til kvinden, der ønsker en moderigtig samt praktisk løsning.  
 
 
 

Den maskuline  

 
Er du ikke er bleg for at skille dig ud med camoprint, eller foretrækker du et mere tidløst design i et afdæmpet print, får du her et par eksempler på begge muligheder.  
 
Herschel Rygsæk Little America, Woodland Camo, har både plads til din bærbare, nøgler og har endda en medielomme med headset-udgang, så du kan høre de nyeste lydbøger eller dine ynglings numre på farten. Little America-modellen er populær til både skole- og studiebrug på grund af de justerbare vatterede og konturskårne skulderremme og en ventileret rygpolstring, som gør den behagelig at bære.  
 
 
Herschel Rygsæk Pop Quiz, Blå faded denim/Indigo denim, fås i flere farver, er perfekt til store og små, da den både er praktisk, rummelig og har en vandfast tovejs-lynlås.  

Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner