Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
Gaver til hele familien
Gaver til hele familien

Helenes julegaveindkøb

Julen står for døren og under vores juletræ, skal der naturligvis også ligge bøger. Masser af bøger. 

af

- d. 17. november 2021

Bøger har altid været en del af julegaverne i min familie. Derfor bliver jeg så glad, når der stadig er bøger på min families ønskesedler. Så vi sammen kan dele læseglæden. 

Der er endnu engang kommet en masse rigtig gode bøger her op til jul, så der er hurtigt kommet mange bogønsker på ønskesedlerne. 

 

Her ser i min jule-indkøbsliste:

Vi starter med min nevø på 11 år, der rigtig godt kan lide bøger om bla. fakta og rekorder. Så i år skal han naturligvis have Guinness World Records 2022 til sin samling. 

 

Dernæst har vi min teenager-nevø, som kan være svær at finde en bog til. Derfor har jeg valgt en biograftur til ham. Som jeg håber han kan bruge.

 

Min niece er vild med Naja Münster og har lige alderen til Vennebogen fra Naja Münster. Vennebog kan jeg også huske fra da jeg var barn. 

 

Til teenage-niecen er det nemmere at finde en god bog, synes jeg. Hun har ønsket sig en af Sarah Engells første romaner. 

 

Min sportsglade søn på næsten 9 år skal naturligvis have en fodboldbog. Det bliver den nye Verdens 100 bedste fodboldspillere 2021. Markus skal have to bøger, da han også har fået smag lidt børnekrimi. Derfor skal han også have Geminiforbandelsen 2. 

 

Min mand er en ægte fodboldfan og han ønsker sig naturligvis Peter Schmeichels biografi

 

Min lillebror er rigtig glad for Ken Follett, så på hans ønskeseddel finder jeg den nyeste roman af Follett. 

 

Min svoger og svigerinde elsker også bøger - og faktisk også samme genrer, så de kan læse hinandens bøger. Derfor skal de have en biografi og en krimi, da de begge er vilde med fodbold og krimier. Det var dermed nemt at vælge to helt nye bøger til dem. 

 

Til min søde mor køber jeg den helt nye Valdemarsro Jul, så hun kan få den til samlingen, de to første bruges nemlig flittigt. 

 

Min kære far er kæmpe Kim Larsen fan og derfor skal han have den nye flotte bog med Gasolin. 

 

Hvis man er vild med kongefamilien, som min mormor er, så synes jeg at den nye dronningebog "Undervejs" er en oplagt gaveide. 

 

Den sidste som jeg skal købe en bog til i julegave er en meget kær veninde. Hun skal have den fine nye Sofie Lassen-Kahlke bog. 

 

 

 

 

 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner