Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage20
blogImage20

Julegaveideer til ham 2016

Det kan være svært at finde en helt rigtige julegave til manden der har alt. Vi hos Plusbog.dk har derfor samlet alle vores bedste bud på boggaver, der vil hitte juleaften.

af

- d. 06. december 2016

Mangler du inspiration til julegaven til mændene i dit liv? Her har vi samlet alle vores bedste bud på juleboggaver til din mand, din far, din bror, din onkel, din bedstefar eller din oldefar. Find noget for enhver smag: Grumme krimier, velskrevet historisk drama, inspirerende biografier og lækre kogebøger. Slip for gaveræset og køb dine julegaver her hos Plusbog.dk.

Gruopvækkende krimier

Nogle elsker krimier og et godt, gennemarbejdet og veldrejet plot med den hjernevridende mordgåde i centrum. Vi har fundet tre af dette års mest omtalte krimier til alle krimifans, der elsker samspillet mellem opklarende politiarbejde og grusomme forbrydelser. Her får du tre af de allerstørste krimiforfattere fra den nordiske krimiscene – alle med ny bog i 2016. 

Medrivende historiske dramaer

Verdenshistorien er fuld af inspirerende, lærerige og tankevækkende begivenheder, der er idelle som grundlag for en god roman eller reportage! Hvert år udkommer der et hav af spændende bøger, der på den ene eller anden måde har et historisk forlæg. Her får du for eksempel den danske mester udi desciplinen historisk fiktion: Leif Davidsen. Han får selskab af den svenske mester Jan Guillou og dennes seneste roman i serien om Det store århundrede. Og så er der spændende, grum og tankevækkende læsning i dokumentarbogen om Sovjetunionenes krig i Afghanistan 1979-1989: Zinkdrengene

Inspirerende biografier 

Elsker manden at læse om inspirerende personligheder, der på deres helt egen måde har gjort en forskel eller har levet et spændende liv? 2016 har budt på et utal af interessante og medrivende biografier, men her kommer et lille udpluk af biografier om alt fra The Boss Bruce Springsteen, over den meget omdiskuterede PET-bog, til et unikt indblik i 1980´ernes BZ-bevægelse. 

Lækre kogebøger, der får tænderne til at løbe i vand!

Er manden glad for at lave mad? Så er en kogebog, grillbog eller en bagebog en rigtig god idé til dette års julegave. Kogebøger med alverdens lækre opskrifter, inspiration og guide til forskellige teknikker er et sikkert hit til manden, der elsker at udfordre sig selv i køkkenet. Her finder du et udvalg af de kogebøger, der er uskommet i 2016. 

Flere julegaveideer?

Mangler du inspiration til flere julegaver, så tag et kig på vores julegaveguide. Her finder du alle vores bud på julegaver dette år, og der er nok at vælge imellem. Rigtig god fornøjelse – og glædelig jul!


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner