Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv

Julens bedste kogebøger

Hvordan laver man den perfekte and med tilbehør? Hvordan får jeg sværene sprøde? Hvad servererer jeg for vegetarerne? Hvilken opskrift er den bedste til vanillekranse? Hvad skal vi lave af konfekt i år? Mange spørgsmål melder sig, når den traditionsrige juletid nærmer sig.

af

- d. 27. oktober 2021

Men frygt ej. I denne guide har vi fundet de allerbedste julekogebøger, -bagebøger og -konfektbøger, så du kan hente masser af ny inspiration og gode råd og komme sikkert igennem den skønne højtid og udfordringerne i køkkenet.

  1. Valdemarsro Jul af Ann-Christine Hellerup Brandt

  2. Meyers Jul af Meyers Madhus

  3. Julebag af Annemette Voss

  4. Frøken Jensens julebog af Kristine Marie Jensen

  5. Min Jul af Mette Blomsterberg

  6. Hjemmelavet juleslik af Martin Wiese

  7. Konfekt af Louisa Lorang

 

Med Valdemarsro Jul er du sikret den helt rette julestemning, idet bogen indeholder masser af inspiration til alle de fantastiske og lækre opskrifter, som hører hjerternes fest til. Du finder opskrifter på både konfekt og godter, julekager og -desserter, luciabrød, den helt store julemiddag med andesteg, gåsesteg og kalkun, samt alt det skønne tilbehør til julemiddagen og det store klassiske julefrokostbord i juledagene. Og så er der fristende juledesserter og meget andet godt. I alt får du over 150 opskrifter samt masser af gode tips til planlægningen, så du kan nyde højtiden med familien uden stress og jag. Valdemarsro Jul er den perfekte grundbog til julen, som du hvert år kan finde frem fra kassen med julepynt og nyde i hele december. Køb også de to andre bøger fra Valdemarsro - Aftensmad og Grøn aftensmad.

Sammen med de dygtige kokke fra Meyers Madhus har Claus Meyer samlet mere end 250 traditionelle opskrifter på julemad i Meyers Jul. Du får masser af lækker inspiration til fisken på det kolde bord, hjemmelavede pølser, patéer og riletter, skønne grønne salater, flæskesteg, and og gås, brød og kager, desserter og konfekt - og ikke mindst masser af grøn julemad. Meyers Jul er bogen, du finder frem jul efter jul, og der er helt sikkert en masse af dine nye julefavoritter imellem de mange opskrifter. Køb også de mange andre inspirerende bøger fra Meyers Madhus billigt hos os.

I denne bog har Bagedyst-vinder Annemette Voss samlet alle de bedste klassiske opskrifter på alt fra æbleskiver til vanillekranse. Annemette Voss lægger vægt på de gamle dyder og anvender fx den mængde smør, der skal til, for det bedste resultat. Nogle gange skal man også tænke ud af boksen, og du finder derfor også en række helt nye opskrifter på alternative jule- og nytårsopskrifter, fx tranebærcookies, kanelsukkerdonuts og risalamandetærte. Julebag er en opfølger til succesen Konfekt og de to bøger supplerer hinanden godt, så med de to i bogreolen kan du kreere alle de søde sager, der hører sig til i december måned. Begge bøger er fyldt med nemme udførlige opskrifter og smukke billeder.

Glædelig jul og velbekomme! I Frøken Jensens julebog finder du et udvalg af de ikoniske opskrifter på en traditionel, klassisk dansk jul. Her er et væld af opskrifter til både julefrokosten, juleaften og bagværk til julemåneden. Frøken Jensens Kogebog har været basiskogebog i de danske hjem siden 1901, og over en million har købt og brugt den igennem tiden. Nu genudgives den ikoniske kogebog i et nyt smukt design i samarbejde med Royal Copenhagen i anledning af 120-året for den første udgivelse. Køb også de mange andre bøger af Frøken Jensen hos Plusbog.dk.

Mette Blomsterberg har en særlig kærlighed til julen og i bogen Min jul finder du 65 skønne juleopskrifter, som hører julen til, fx lækker konfekt, nye småkagekreationer og fyldte chokolader, julekager, nytårsdesserter og kransekager, men selvfølgelig også klassikere som fx brunkager, vaniljekranse og risalamande. De fleste af opskrifterne er hurtige og nemme at gå til i den travle juletid, men der er selvfølgelig også enkelte mere avancerede kreationer, som kræver ekstra fingersnilde og god tid i køkkenet. Du får også Mette Blomsterbergs helt egen julemenu og forslag til, hvordan den kan sammensættes med lækre salater. Du kan også købe Mette Blomsterbergs mange andre inspirerende bøger, fx den spritnye Tærter, hos Plusbog.

I Hjemmelavet juleslik finder du alle de bedste opskrifter på de skønneste julelækkerier. Julen er hjerternes fest, den handler om kærlighed, om at være sammen med de nærmeste og om at give. Og det er lige præcis formålet med Hjemmelavet juleslik – at skabe den traditionsrige hyggestund, som julen handler om. Martin Wiese har kreeret 60 opskrifter på søde julefristelser - alt sammen hjemmegjort. Du får opskrifter på de klassiske slikvarianter, vi kender fra juleslikskålen, juleslik for voksne, børnevenligt juleslik, juleslik til mandelgaven og ikke mindst det juleslik, som kan bruges til den yndigste julepynt. Opskrifterne er delt op i sværhedsgrader, så alle kan være med. Køb også Martin Wieses skønne bog Hjemmelavet slik hos os. 

Louisa Lorang elsker konfekt og tager gerne konfekttjansen derhjemme, når december nærmer sig - og hendes kærlighed til de søde sager skinner tydeligt igennem i bogen Konfekt, som er et overflødighedshorn af konfekt og andre søde sager. Her kan du finde nemme opskrifter på klassisk konfekt, hjemmelavet marcipan og nougat, påskeæg, træfler, kransekage, fransk nougat, fudge og skumfiduser. Du kan også lære at lave lækkerier som lakridskugler, flødekarameller med salt og hasselnødder, små flødeboller med mokka, bounty med kokos, lime og citrongræs og meget mere. Alle opskrifter er enkle og nemme at gå til. Louisa Lorang har skrevet et hav af koge- og bagebøger, og du finder alle hendes titler billigt hos os.

Hvis du er vild med at lave mad - også hele året rundt - så vil vi anbefale dig at kigge forbi vores afdeling med kogebøger, hvor du kan finde nogle flot illustrerede madlavningsbøger med lækre opskrifter.


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner