Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage235
blogImage235

Klar, parat, skolestart

Bliv klar til skolestart med hjælp fra Plusbog.dk. Her hos Plusbog.dk har vi alt til skolestart – lige fra STAEDLER produkter til skolestartsbøger, så I kan blive skolestart parat!  

af

- d. 08. august 2017

Bliv godt klædt på til første skoledag med alt fra blyanter til matematikbøger eller øvelseshæfter – vi har en række forskellige ting til skolestart hos Plusbog.dk. Der er mange ting, der skal være i orden, så man rigtig kan føle sig skoleklar første skoledag. Det kan være alt fra at have de helt rigtige farveblyanter i penalhuset til at have et ønske om at blive lidt bedre til det med tal og bogstaver, inden man skal have dansk og matematik som de store børn.

Bliv klar til skolestart

Følelsen af at være klar til at starte i skole – måske for allerførste gang eller efter en lang sommerferie – er ikke kun noget, der rammer børnene. Faktisk er der rigtig mange forældre, som også gerne vil føle sig klar. For nogen er det især tanken om matematiktimerne, der giver en smule bekymring. Men det findes der heldigvis en løsning på! Der er nemlig rigtig mange gode og underholdende aktivitetshæfter fyldt med spændende og sjove matematikøvelser. Du kan se et udvalg herunder, men du kan også tage et kig på vores kategori med matematikbøger til børn.

7 gode aktivitetshæfter

Hvis du gerne vil have fyldt penalhuset, kan du se hele vores STAEDTLER udvalg på hovedsiden, og i vores skolestartskampagne kan du se en række spændende bøger. Hos Plusbog.dk finder du blanding af bøger, udstyr og skoleting, der kan gøre dig og dit barn klar, parat til skolestart.

  


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner