Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage297
blogImage297

Kom helt ned i gear med antistress malebøger

Mange danskere elsker at finde malebogen frem. Det er hyggeligt, men vidste du, at det rent faktisk kan reducere angst? Læs mere om antistress malebøger og deres gavnlige effekt her.

af

- d. 20. november 2017

Der sker noget helt specielt, når man sidder fordybet i at farvelægge en malebog: Tiden stopper, roen falder på og tanke mylderet forsvinder langsomt. Der er en grund til, at så mange danskere har kastet sig ud i at male igen. Uanset om man kalder det for en mindfulness malebog eller en antistress malebog, så er én ting sikkert – malebøger kan noget helt specielt.

Find roen med en malebog

Men hvad er det, der sker, når vi finder antistress malebøger frem? I mange år har researchere, terapeuter og ikke mindst forældre hyldet malebøgers beroligende effekt. Vi kender det fra børn eller vores egen barndom, så hvorfor skulle det ikke også virke for voksne? Og det gør det. Der er en grund til, at voksne verden rundt elsker at stresse af med malebøger.

For nogen er det helt meditativt, når de finder malebogen frem, for andre er det hygge – men en ting virker til at være ens for alle, der elsker at farvelægge de fine tegninger, mandala mønstre eller noget helt tredje, og det er den afslappende effekt. Farvelægning kan potentielt reducere angst, skabe fokus og mere mindfulness, og netop ligesom meditation så kan farvelægning give rum til at koble tankerne fra, så man skaber fokus på nuet.

Find din næste malebog

Uanset om du helst vil have en bog med tegninger til farvelægninger, som f.eks. Johanna Basfords finurlige og skønne malebøger, eller om du er mere til at tegne i en mandala malebog, så er der anti stress malebøger til dig.

Her er et lille udpluk af nogle af vores favorit malebøger – inklusiv en med juletema – men du kan finde mange flere i kategorierne Malebøger til voksne og Malebøger.


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner