Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
Julie Hastrup
Julie Hastrup

Månedens stemme Julie Hastrup

"Åh, at være lige her hvor jeg befinder mig lige nu er så dejligt ….."

af

- d. 29. april 2022

Åh, at være lige her hvor jeg befinder mig lige nu er så dejligt …. Foråret har for alvor fået fat, kirsebærtræerne står i blomst, min 9. Rebekka Holm-krimi, ”Kryb”, er gået i trykken, og jeg laver interviews til diverse medier og samler op på de hængepartier i mit privatliv som er uundgåelige, når man har brugt de seneste 3-4 måneder, inklusiv alle weekender, på intensiv skrivning, og vigtigst af alt … ideerne til min kommende krimi spirer lige så stille frem. 

Jeg læser hver eneste dag, har altid gang i en bog, men med ”Kryb” i trykken, har jeg for alvor mulighed for at fordybe mig endnu mere i alle de dejlige bøger som blandt andet ligger på mit natbord og venter – blandt dem er krimierne ”Byen” af islandske Ragnar Jónasson og ”Et godt plot” af Jean Hanff Korelitz, men den roman som har gjort størst indtryk på mig det seneste stykke tid er ”Værelse samlet af kvinder” af Katrine Grünfeld, som handler om en nyskilt kvinde med store teenagebørn som flytter ind hos sin veninde og skal forsøge at samle sig selv op efter et langt ægteskab.

Der er intet bedre end at genkende sig selv og sine medmennesker og dermed forstå sig selv bedre – det er det som litteraturen kan.

Mange hilsner fra Julie

 

Køb Julies bog og hendes anbefalinger her: 

 

 

 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner