Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat tilføjes automatisk på alle nye medlemsordrer!
Kurv
blogImage195
blogImage195

Mopper & mig

Mopper & mig er en helt speciel bog. Mopper nåede nemlig at være med til at skrive det meste af bogen sammen med Linse inden sin død. Læs mere om bogen og se en videohilsen fra Linse her.

af

- d. 30. maj 2017

Kom tættere på Linse og Mopper med bogen Mopper & mig. Bogen vil give dig et helt særligt indblik i deres forhold, som på mange måder var noget helt specielt. Vi har fået en videohilsen fra Linse og Michael Holbek, som har været med til at skrive bogen, som du kan se herunder. Linse beskriver bogen som værende fyldt med kærlighed, følsomhed og ærlighed og med et godt skud sjov og ballade – bogen er nemlig virkelig skrevet i Moppers ånd, og hun lever på mange måder videre i bogen.

Som Michael Holbek siger i videoen, så husk at smutte forbi vores facebook-side, hvor du kan deltage i konkurrencen om et eksemplar af Mopper & mig! Bogen betyder meget for Linse – ”Jeg elsker den her bog” – og herunder kan du læse meget mere om, hvad bogen har betydet for hende, og hvordan det var for Linse og Mopper at skrive en bog i fællesskab.

Mopper & mig er ikke Linse Kesslers første bog, faktisk har hun i samarbejde med Michael Holbek tidligere skrevet to bøger Linse og Slap dog af, som begge udkom i 2015. Begge kan du finde på vores hovedside, hvor vi har en forfatterside om Linse Kessler, hvor du foruden at kunne finde Linses bøger også kan læse lidt om den store personlighed.    


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner