Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat på din første medlemsordre!
20% rabat på din første medlemsordre!
Kurv
blogImage52
blogImage52

Ny bog af Katrine Marie Guldager

Katrine Marie Guldager er en af nyere tids vigtigste danske forfattere, og hun er nu aktuel med endnu en medrivende roman. Læs vores forfatterportræt og få mere at vide om den nye slægtsroman. 

af

- d. 05. januar 2017

Katrine Marie Guldager afsluttede i efteråret 2016 sin storslåede familiekrønike – Køge-krøniken – med romanen Ilden, der ligesom de foregående bøger i serien høstede stor ros og anerkendelse fra læsere og anmeldere i hele landet. Køge-krøniken var et stort og bredt anlagt romanprojekt, der følger en dansk familie fra 1938 og frem til 1988 og som består af i alt seks bøger. Du finder en oversigt over hele serien nederst på denne side. 

Katrine Marie Guldager debuterede som forfatter i 1994 med den stærke digtsamling Dagene skifter hænder. Hendes forfatterskab er alsidigt og hun har siden debuten skrevet både romaner, noveller, digte og børnebøger. Du kan læse meget mere om Katrine Marie Guldager og finde alle hendes bøger her.

Familien og skildringen af familiens indbydes forhold og relationer er et vigtigt element i Katrine Marie Guldagers værker, og det er netop de nære relationer mellem mennesker, der er i fokus i hendes nyeste roman En uskyldig familie. Romanen er blevet kaldt en moderne version af Henrik Pontoppidans klassiker Lykke-Per (1894-1904), der skildrer den mandlige hovedpersons rejse fra hjemmet, ud i verden og tilbage til barndomshjemmet.

En uskyldig familie af Katrine Marie Guldager

En uskyldig familie er historien om finansmanden og lykkejægeren Frederik, der efter sine eventyr i London og New York vender hjem til den sydfynske idyl, hvor hans familie stadig bor. Frederik følger sig misforstået af sine venstreorienterede forældre, og han har et anstrængt forhold til sin søster, der nu er præst og mener, at Frederik bør fokusere på familien og indse, at penge ikke kan købe ham den frihed, som han så inderligt drømmer om.

En uskyldig familie er en stærk slægtsroman, der handler om grundkernen i en familie, hvor stærke kvinder sætter dagsordenen, og hvor mændene er i fare for kun at blive skygger af sig selv.

Katrine Marie Guldager kredser i bogen om emner som kærlighed, tilgivelse og ansvar, og romanen stiller spørgsmål ved, om det er muligt at forlade det, som man ikke synes at komme overens med? Og kan man lægge fortiden bag sig? 

En uskyldig familie udkommer i dag!

Flere bøger af Katrine Marie Guldager

Har du fået lyst til at læse mere af Katrine Marie Guldager, så får du her en liste over hendes bøger samt et overblik over hvilken rækkefølge du skal læse hendes store romanserie Køge-krøniken.

Køge-Krøniken

Noveller og digte af Katrine Marie Guldager


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner