Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage119
blogImage119

Politiske biografier der er værd at læse

Der sker meget i politik – både herhjemme og i udlandet. Her kan du læse om nogle af de prominente figurer, der har sat sit præg på politik i Danmark og udlandet. Kom tættere på en række politikere her.

af

- d. 27. februar 2017

Der findes en lang række spændende biografier og gode selvbiografier om politikere, og her har vi samlet en række af de bedste selvbiografier og politiske biografier, som er interessante lige nu.

Politiske biografier, selvbiografier og bøger om amerikanske politikere

Hvis vi tager en tur over Atlanterhavet til USA, så er der sket rigtig meget på det sidst, og det kan være lidt svært at holde styr på. Med Anders Agner Pedersens bog Glimt af et præsidentvalg kan du måske få afklaret nogle af de ting, som var og stadig er uklare.

Men hvis det er selve personerne, du gerne vil tættere på, er det naturligvis en god biografi eller en god selvbiografi, du skal have fat i. Hvis det er Donald Trump, som du ønsker at blive klogere på, udkom der en dansk bog om manden i 2016, som den politiske kommentator Lars Trier Mogensen står bag, som kan hjælpe med at få en klarere ide om, hvem Amerikas seneste præsident er.

Bogen Trump bag facaden er baseret på reseach som 20 prisvindende researchere journalister fra the Washington Post står bag.

For mange kom det som et chok, da Hillary Clinton tabte præsidentvalget. Hvis du ønsker at komme tættere på kvinden, der fik flest stemmer men mistede præsidentvalget, kan du læse hendes egne ord. Hillary Clinton har skrevet to gode selvbiografier om livet som politiker, førstedame og senator.

Hvis du godt kan lide selvbiografisk litteratur, er Barack Obamas bøger et godt valg. Du kan komme nærmere på Amerikas 44. præsident ved at læse hans egne ord. I Arven fra min far fortæller Obama om sin opvækst og hans rejse for at finde sig selv. Du kan også læse de taler Obama holdte i sin tid som præsident med bogen Obamas taler. 

Vær venligt opmærksom på at dette er en e-bog.

 

Politiske biografier, selvbiografier og bøger om danske politikere

Der er også en række spændende politiske biografier om politikerne inde på Borgen. Vil du gerne tættere på de mennesker som bestemmer de politiske beslutninger, der bliver taget herhjemme, og som pryder vores tv-skærme hver dag, når TV-Avisen ruller over skærmen.  Herunder kan du finde bøger om Uffe Elbæk, Mette Frederiksen, Inger Støjberg og Kristian Thulesen Dahl. Du kan også læse om en af Danmarks tidligere statsministre og nuværende generalsekretær ved NATO Anders Fogh Rasmussen i hans bog Viljen til at lede.

Så hvis du er til selvbiografi bøger eller biografi bøger, så er der mange gode selvbiografier og gode biografiske bøger at finde hos Plusbog.dk.


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner