Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
Oversigt over Lina Bengtsdotters serie
Oversigt over Lina Bengtsdotters serie

Rækkefølgen i Lina Bengtsdotter serie om den fandenivoldske Charlie Lager

Lina Bengtsdotter stormer frem på den nordiske krimiscene og hovedpersonen Kriminalinspektør Charlie Lager deler vandende med sin ligefremme, provokerende no bullshit væremåde. Vær med fra starten i den spændende serie og dan dit eget indtryk af Charlie.

af

- d. 27. februar 2019

Hvis du kender tv-serien Broen og svenske Saga Norén, så har det en ide om hvilken type Charlie Lager til tider virker som, hun er dog stadig helt sin egen og bevæger sig igennem historierne på en brovten facon, der kan være utiltalende, men der stikker noget under og når først man komme ind under overflade begynder brikkerne at falde på plads. Lad dog endelig ikke dette skræmme dig fra bøgerne, der så absolut er værd at læse og giver god krimiunderholdning.

 

Rækkefølgen i krimiserien om Charlie Lager er indtil videre

Francesca – Andet spændende bind i serien

Francesca sygner hen i misbrug og selvskadende adfærd, da hendes bedste ven dør. Francesca er den eneste, der ikke tror på, at vennens død var et selvmord. 20 år senere hører Charlie Lager om uopklarede sag om Francesca, som forsvandt. Ikke alle i byen Gullspång sætter pris på Charlies efterforskning af Francesca sagen. 

 

Annabelle – Første bind og Lina Bengtsdotters krimidebut

Kriminalinspektør Charlie Lager sættes på sagen, da den 17-årige Annabelle forsvinder. Forældrene er ude af sig selv, politiet er magtesløse, og Missing People leder forgæves. Charlie modsætter sig først mod at tage af sted, men ender med at adlyde. En rejse tilbage til stedet hun forlod og har forsøgt at lægge bag sig. Annabelle er første bog om kriminalinspektøren Charlie Lager.

 
 

Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner