Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv

Stressekspert hjælper dig til ikke at skulle bruge sommerferien på at komme dig over stress

Sommerferie betyder for mange afslapning. Men mange bruger også ferien på at komme sig oven på stress. I sin bog fortæller stressekspert, hvordan du undgår det.

af

- d. 11. juli 2019

Solen skinner, himlen er blå, og den står lige nu på sommerferie for mange rundt omkring i det danske sommerland. Men for en del danskere er der ikke energi til at komme ud og opleve ferieglæderne. Mange bruger nemlig ifølge stressekspert Rikke Maj Thauer de første uger på at restituere – det vil sige komme sig over det pres, der har været op til ferien. 

Hun har skrevet bogen Stress er også dit eget ansvar, som du kan bruge som guide til at få et liv uden stress, og hvor ferien kan blive brugt på is, gode oplevelser og nærhed.

Hjælp til at slippe ud af stress-spiralen

Rikke Maj Thauer har som ekspert hjulpet rigtig mange stressede danskere. 

”Langt størstedelen af dem, der kontakter mig i privat regi, gør det, fordi de er i tvivl, om de "bare har travlt", eller om de er stressede. Derfor har jeg stor erfaring med at vurdere, hvorvidt et menneske reelt set er stresset,” siger Rikke Maj Thauer. 

Hun peger på en række ting, der kan tyde på, din krop måske er overanstrengt:

Måske har du også prøvet:
· At opleve ekstra travlhed op til ferien
· At have svært ved at sove igennem
· At føle dig træt og udmattet i den seneste tid (eller måske i årevis)
· At have et øget behov for at trække dig fra det sociale 

Måske resulterer det ofte i, at du bruger den første uge af din ferie på:
· At være overmandet af træthed og udmattelse
· At ligge i sengen eller på sofaen med influenzalignende symptomer
· At have svært ved at rumme samvær med andre fx familien
· At have lyst til at grave dig ned og trække dig fra alt socialt 

I Stress er også dit eget ansvar hjælper Rikke Maj Thauer dig til at slippe ud af stress-spiralen og giver dig inspiration til en livsstil uden stress. Den er opbygget, så du kan læse lige præcis de kapitler, der er relevante for dig, og viser mere end 10 konkrete værktøjer, du kan bruge i din hverdag. Og så giver den også praktiske råd om, hvordan du kan hjælpe andre.

 

Rikke Maj Thauer holder også en række gratis foredrag rundt omkring i landet i sensommeren. Du kan læse mere om dem her.
 

Fakta Rikke Maj Thauer

- Stressekspert og forfatter
- Kendt for sin praktiske og jordnære tilgang til stresshåndtering og enkel og direkte formidling af et ellers kompliceret emne
- Har de seneste 7 år lavet research fra flere hundrede personlige stressforløb og gennemført spørgeskemaundersøgelser for at kunne udgive sin bog

Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner