Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage165
blogImage165

Tilbring foråret i haven

Nu er det ved at være tid til at komme ud i haven og nusse, pleje og måske så lidt grønt. Her har vi samlet en række havebøger til dig, som gerne vil i gang i haven – så krydser vi fingre for, at vejret snart er med os.

af

- d. 19. april 2017

Nu er det efterhånden ved at være ved den tid, hvor det begynder at krible i fingrene efter at komme ud og rode i jorden, få passet haven og få gang i køkkenhaven. Derfor har vi her samlet en række havebøger til dig, der leder efter en bog om haven, bøger om planter og bøger om blomster. Uanset om du elsker at gå i haven eller skal i gang med din første have, så kan du finde en god havebog. En god havebog for begyndere kan bruges år efter år, for der er altid noget nyt, der kan prøves af. Det er så hyggeligt at være i haven, og hvis man er så heldig at have en køkkenhave, er der ikke noget som at spise grøntsager fra egen have.

Bliv klar til forår og havearbejde

Vi håber, at det snart er vejr til at komme ud i haven og i gang med havearbejdet. Det er ikke os alle, der kan være haveeksperter, og derfor kan det være godt med lidt hjælp. Heldigvis er der masser af hjælp at finde i bøgernes verden, hvor du kan finde bøger og guides om alt fra dyrkning af køkkenhaven til indretning af hjemmet. du kan se hele Plusbog.dks udvalg af havebøger i kategorien Hus & Have, men lige her har vi samlet nogle af de mest populære havebøger dette forår.

En klassisk havebog er naturligvis Politikens store havebog, der kan hjælpe med alt fra valg af planter til haveindretning – naturligvis med lækre billeder og tegninger.

Politikens store havebog er en klassisker, men vi har også fundet et par af vores mest populære havebøger frem nemlig Farver i haven året rundt, Din altan og Smuk have for små penge.

Farver i haven året rundt er en dejlig bog, der kan hjælpe dig til at sørge for, at din have altid ser frisk og farverig ud.

Din altan er bogen til dig, der gerne vil indrette en altanhave – for hvem siger, at man ikke holde en have, selvom man kun har en altan at gøre godt med?

Smuk have for små penge er en fantastisk bog, hvori du finder en masse tips og tricks til, hvordan du kan holde have og overholde budgettet på samme tid!

Med en god havebog under armen og masser af friske og nye idéer, er der ikke mere at gøre end at håbe på godt forårsvejr.  

 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner