Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage321
blogImage321

Top 3: Uge 51

Her kan du se denne uges top 3, som er tre virkelig gode – og forskellige – bøger, så du finder noget for enhver smag her i vores anbefalinger til uge 51. Så er julelæsningen hjemme!

af

- d. 18. december 2017

Her kan du se de tre bøger, som vi anbefaler denne uge. Kom godt i gang med julelæsningen her hos Plusbog.dk.

Top 3: Uge 51

Blækhat af Sissel-Jo Gazan

Blækhat af danske Sissel-Jo Gazan er historien om Rosa og hendes søgen på at finde ud af, hvem hun er og for at finde sandheden om sin far. Rosa er vokset op i BZ’er miljøet i Aarhus uden at kende sin far. I Blækhat bor den voksne Rosa i Berlin efter et mislykket forhold, hvor hun forsker i street art. Og så forsøger hun at løse mysteriet om sin far.  

Båven om Gud af Hella Joof

Læs med når Hella Joof giver Kristendommen en kærlig behandling i hendes nyeste bog, Båven om Gud. I Båven om Gud får du de gode gamle bibelhistorier og -fortællinger på en fantastisk joofsk måde. Bogen om Kristendommen virker som et friskt pust til religionen i vores moderne verden. Læs mere om Hella Joofs nye ”båv” her:

Den evige ild af Ken Follett

Få et indblik i Englands historie omkring tiden med Elizabeth 1. som regent med Ken Folletts nyeste bog Den evige ild, der er en fantastisk historisk roman. Igen vender man som læser tilbage til byens Kingsbridge og dens indbyggere, som også var udgangspunktet i f.eks. Jordens Søjler. Ken Folletts bøger, der tager udgangspunkt i Kingsbridge, hænger ikke som sådan sammen i en serie, men man kan med fordel læse dem alle, da de giver læseren et fantastisk indblik i Englands historie.


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner