Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage322
blogImage322

Top 3: Uge 52

Se ugens tre anbefalinger her. Denne uge byder på Domestic Noir, krimi og en lækker sundhedsbog. Find en god læseoplevelse, og bliv klar til næste år med de tre bøger, vi har fundet frem her.

af

- d. 25. december 2017

I denne uge har vi fundet to gribende bøger frem til jer, der er umulige at slippe fra sig, når først man er gået i gang med at læse. Den sidste bog i denne uges tre anbefalinger er en god sundhedsbog, der er perfekt til at få en god start på det nye år.   

Ugens Top 3

1: En fremmed i huset af Shari Lapena

Shari Lapena er endnu engang ude med en hårrejsende og gribende Domestic Noir titel. Canadiske Lapena er en mester til den psykologiske thriller, hvilket hun fik slået fast med debuten Naboparret. I den nyeste bog En fremmed i huset skal man som læser endnu engang arbejde sig frem til sandheden side for side. Læs mere om bogen herude:

2: Fars dreng af Emilie Schepp

Svenske Emilie Schepp er ude med en ny, fantastisk spændende krimi med Fars dreng. Bogen, der er den fjerde i Schepps serie om Jana Berzelius, tager udgangspunkt i mysteriet om en forsvundet dreng. Kort inden sin forsvinden ringer drengen sin far op og fortæller, at der er en fremmet i huset. Du kan læse mere om bogen herunder og læse vores blogindlæg om Emilie Schepp HER.

3: Spis tarmen sund og tab dig af Stine Junge Albrechtsen

Bogen her er Stine Junge Albrechtsens guide til, hvordan du via den rette kost skaber balance i dit tarmsystem og dermed kan tabe de overflødige kilo. På kun 48 timer kan du gøre en kæmpe forskel, og med bogen og dens gode opskrifter hjælper Stine Junge Albrechtsen dig til at få en glad, sund og flad mave.


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner