Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage324
blogImage324

Ugens Top 3: Uge 2

Denne uges tre anbefalinger byder på nordisk krimi a la Jungstedt og Sigurðardóttir og en bogguide, der hjælper læseren med at finde motivationen til at snøre løbeskoene.

af

- d. 08. januar 2018

Denne uges tre anbefalede bøger tager dig med på tur til Gran Canaria og Island fra hjemmets fire vægge med Jungstedt og Sigurðardóttir eller en bog, der motiverer dig til at trække i løbeskoene og komme en tur ud.

Ugens Top 3

1: Et forjættet land af Mari Jungstedt

Tag med Mari Jungstedt med til Gran Canaria i Et forjættet land – en del af hendes populære Gran Canaria serie – hvor Bengt Andersson vågner op til et chokerende syn og et grusomt spørgsmål: dræbte han sin kone? Læs mere om Mari Jungstedts nyeste bog i Gran Canaria serien herunder.

2: MK Løbecamp af Michelle Kristensen

Med Michelle Kristensens MK Løbecamp får man et redskab til at gøre sin løbetur endnu bedre – uanset hvor man er med sit løb, om man er nybegynder eller har mange kilometer i løbeskoene, så kan Michelle Kristensen hjælpe dig til at forbedre dit løb og give dig en større glæde ved at trække i løbeskoene. Læs mere om hendes populære camp i MK Løbecamp.

3: Tilgivelse af Yrsa Sigurðardóttir

Yrsa Sigurðardóttir er en prisbelønnet islandsk krimiforfatter, og nu er hun tilbage med endnu en fantastisk krimi, Tilgivelse. Kriminalassistent Huldar Traustasson bliver inddraget i efterforskningen af mordene på to teenagere, der er blevet brutalt myrdet efter at have sendt beskeder til deres venner, hvori de beder om tilgivelse. Læs mere om den tredje, selvstændige, bog i serien om kriminalassistenten Huldar og børnepsykologen Freya herunder.   


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner