Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage275
blogImage275

Ugens Top 3: Uge 42

For mange er det blevet efterårsferie, og hvis man er heldig betyder det tid til læsning. Her har vi samlet denne uges tre anbefalinger til jer, der gerne vil have lidt læseinspiration.

af

- d. 16. oktober 2017

Denne uges anbefalinger byder på lidt af hvert: en biografisk skildring af en af Danmarks tidligere statsministre – med fokus på personen og ikke politikken – og hed romantisk erotik fra Danmarks svar på E.L. James samt en lækker kogebog, så du kan mestre en specifik kulinarisk disciplin.

Ugens Top 3

Denne uges top tre er nemlig Hvad man ikke dør af af Nina Zilstorff Munch-Perrin om Helle Thorning-Schmidt, den nyeste fra SJ Hooks Uden forbehold og SOUS VIDE i hverdagen af Peter Friehling.

1: Hvad man ikke dør af

I Nina Zilstorff Munch-Perrins Hvad man ikke dør af får du en skildring af personen Helle Thorning-Schmidt frem for politikeren Helle Thorning-Schmidt. Kom bag om politikken og mød personen, som vi måske ikke kender, selvom vi alle ved, hvem Helle Thorning-Schmidt er.    

2: Uden forbehold

Så er der kommet nyt fra SJ Hooks – som kaldes Danmarks svar på E.L. James! Og det er også Fifty Shades, som Uden forbehold bliver sammenlignet med, da den på forsiden beskrives som Pretty Woman møder Fifty Shades. Mød singlemoderen Abigail Winters, som laver en fræk forretningsaftale med rigmanden Simon Thorne.  

3: SOUS VIDE i hverdagen  

Med Peter Friehlings bog ved hånden, kan du lære, hvordan du får den kulinariske teknik sous vide ind i din hverdag. Med tips og tricks fra SOUS VIDE i hverdagen mestrer du hurtigt teknikken og kan byde venner og familie på lækker mad.

 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner