Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage295
blogImage295

Ugens Top 3: Uge 46

Denne uge byder på krimi med A.J. Kazinski, en gotisk spændingsroman fra Leif Davidsen og en biografisk roman om en hård barndom. Læs mere om bøgerne i denne uges anbefalinger her.

af

- d. 14. november 2017

Læs mere om ugens anbefalinger, der er en krimi med A.J. Kazinski, en gotisk spændingsroman fra Leif Davidsen og en biografisk roman om en hård barndom af Vita Andersen. 

Ugens Top 3

1: Miraklernes nat af A.J. Kazinski

I Miraklernes nat er Niels Bentzon, Københavns Politis gidselforhandler, atter tilbage. Ikke nok med at han nu står overfor endnu en sensationel mordsag, så er hans privatliv blevet rykket op med jorden. Med udsigten til et liv uden Hannah, to børn at tage sig af og endnu en omfattende sag på arbejde, er det ikke småting Niels Bentzon bliver kastet ud i Miraklernes nat af A.J. Kazinski.  

2: Ravnens rede af Leif Davidsen

Leif Davidsen er kendt for sine fantastiske spændingsromaner, og nu er han tilbage med en gotisk spændingsroman, der finder sted ved Bretagnes kyst. Susanne Carlsen bliver inviteret hjem til rigmanden Erling Skjold for at skrive hans biografi, og før hun ved af det breder uhyggen sig.

3: Indigo af Vita Andersen

Indigo er en barsk fortælling om en barndom med en psykisk ustabil mor. Vita Andersens Indigo er blevet kaldt både hjerteskærende og tankevækkende. Læs mere om bogen herunder:  

 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner