Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage334
blogImage334

Ugens Top 3: Uge 6

I denne uge har vi fundet tre meget forskellige titler frem til jer i Ugens Top 3. Ugens anbefalinger består af svensk krimi, dansk roman og skøn romantik. Læs mere her.

af

- d. 05. februar 2018

Få fabelagtig svensk krimi med Jens Lapidus, Morten Sabroes roman 32 centimeter er hans fiktive bud på en dansk #metoo sag, eller sød romantik med 10 små åndedrag af K.A. Tucker.

Ugens Top 3

1: Top dog af Jens Lapidus

Top dog er den sidste bog i Jens Lapidus’ serie om Teddy og Emelie, og forlaget kalder det en storslået afslutning på trilogien. Top dog er svensk krimi i særklasse.  Læs mere om bogen herunder.

2: 32 centimeter af Morten Sabroe

Morten Sabroe tager fat i et højaktuelt emne i 32 centimeter, hvor en dansk entertainer bliver sigtet for sexoverfald. Morten Sabroe beskriver selv bogen som en fortælling ”om magtfulde mænd og deres egodrevne seksualliv, skrevet med høj humor.”

3: 10 små åndedrag af K.A. Tucker

Hvis du er til romantiske bøger, så er K.A. Tuckers bog 10 små åndedrag lige noget for dig – læs om søstrene Kacey og Livie, der starter forfra i Miami, og om hvordan på trods af at hendes fortid hjemsøger hende, Kacey stadig har mod på alt – måske lige med undtagelse af den mystiske nabo – herunder.


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner