Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage340
blogImage340

Ugens Top 3: Uge 7

Ugens top tre anbefalinger byder på gribende spændingsromaner, som er umulig at lægge fra sig, når først man er i gang. Se hvilke tre gribende romaner, vi har fundet frem, lige her.

af

- d. 13. februar 2018

Den første bog i denne uges top anbefalinger er danske Anne-Marie Vedsø Olesens Lucie, der handler om en nordisk kannibal. Den anden bog er en del af Philip Kerrs fantastiske Berlin Noir serie, og den tredje er en del af Chris Carters fantastiske krimiunivers.

Ugens Top 3

1: Lucie af Anne-Mette Vedsø Olesen

Mod Lucie en nordisk kannibal, der har levet længe og har en stor appetit, i Anne-Mette Vedsø Olesens nyeste bog. Lucies historie går for alvor i gang, da hun møder Casper til en heavy metal festival i nutidens København. Læs mere om bogen her.

2: Berlinerblåt af Philip Kerr

Berlinerblåt er endnu en fantastisk bog i Philip Kerrs fænomenale Berlin Noir serie. Året er 1956, og Bernie Gunther er på flugt fra Stasi. Politiken har givet bogen her 5 ud af seks stjerner og har kaldt bogen for en af Kerrs største triumfer.

3: Mordoffer ag Chris Carter

Chris Carter er kendt for sine fantastiske, gribende og frygtindgydende krimier. I Mordoffer vender vi tilbage til Robert Hunter for ottende gang. Denne gang starter bogen med et videoopkald fra helvede – læs mere om bogen her.


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner