Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
BLACK WEEK -20% på første medlemsordre!
Kurv
blogImage180
blogImage180

Victoria: bogen bag serien

Hvis du var vild med DOWNTON ABBEY, vil VICTORIA være lige noget for dig. I aften kan du se første afsnit af tv-adaptionen af VICTORIA på DR1. Her kan du læse mere om den fantastiske bog bag serien.

af

- d. 06. maj 2017

Victoria er romanen bag den nye og store dramaserie

Tag med på den attenårige Prinsesse Alexandrina Victorias rejse fra at være en ung pige til dronningen af den mest magtfulde nation i verden med bogen Victoria. Den smukke historiske roman følger Dronning Victorias historie, og Daisy Goodwin bygger rent faktisk Victoria på de dagbøger den unge dronning skrev i 1800 tallet. The Times kaldte bogen for ”den perfekte blanding af spænding, romantik og historisk indsigt.”

Det er rent faktisk forfatteren til bogen, Daisy Goodwin, der også står bag adaptionen. Vi møder Prinsesse Alexandrina Victoria, da hendes onkel Kong William dør, og hun overtager kronen. Det er en virkelig fortælling om skandaler, korruption og politiske intriger men også om kærligheden. 

Det er i aften kl. 20.45, at du på DR1 kan se det første afsnit i serien om Dronning Victoria. Jenna Coleman, som mange måske kender fra Doctor Who, ses her i titelrollen som Victoria. Skal du se med?


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner