Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Tid til hygge med PUSLESPIL - spar op til 45% 

Plusbog er for dig der ELSKER hygge, fordybelse og forkælelse. heart-icon
Bliv
Plusmedlem og spar op til 90%. Få 1. uge GRATIS (herefter 99 kr/md), og afmeld når du ønsker det. E
ller køb helt uden medlemskab.

Plusblog

Roman

Victoria: bogen bag serien

Af  Nina Sanderhoff Hansen , 6. maj 2017

Hvis du var vild med DOWNTON ABBEY, vil VICTORIA være lige noget for dig. I aften kan du se første afsnit af tv-adaptionen af VICTORIA på DR1. Her kan du læse mere om den fantastiske bog bag serien.

Victoria er romanen bag den nye og store dramaserie

Tag med på den attenårige Prinsesse Alexandrina Victorias rejse fra at være en ung pige til dronningen af den mest magtfulde nation i verden med bogen Victoria. Den smukke historiske roman følger Dronning Victorias historie, og Daisy Goodwin bygger rent faktisk Victoria på de dagbøger den unge dronning skrev i 1800 tallet. The Times kaldte bogen for ”den perfekte blanding af spænding, romantik og historisk indsigt.”

Indbundet, 2017
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 179 kr.
  ( 300,00 kr. )
Victoria , af Daisy Goodwin
Beskrivelse:
En tidlig junimorgen i 1837 vågner den attenårige prinsesse Victoria op til nyheden om, at hendes onkel, William IV, er død. Hun er nu dronning i verdens mest magtfulde nation. I de kommende uger og måneder vil det vise sig, om den overbeskyttede unge kvinde kan leve op til den rolle, eller om hun vil blive et lydigt og nyttigt redskab for sin mors magtsyge rådgiver Sir John Conroy.
Hun får uvurderlig støtte fra sin premierminister Lord Melbourne. Han er gammel nok til at være hendes far, men han tiltrækkes uhjælpeligt af den unge kvinde. Og hun af ham, for han er den eneste, der ser, at hun vil blive en stor dronning.
Om forfatteren
Daisy Goodwin er forfatter til to tidligere historiske romaner, The American Heiress og The Fortune Hunters, der begge blev New York Times-bestsellere.
Hun er desuden en anerkendt tv-producer, og sideløbende med sit arbejde med Victoria, har hun både skrevet og produceret en stor tv-dramaserie af samme navn, der bygger på romanen. Første sæson af serien bliver vist på DR1 i løbet af foråret 2017. Goodwin bor i London og arbejder på anden sæson af tv-serien.
 

Det er rent faktisk forfatteren til bogen, Daisy Goodwin, der også står bag adaptionen. Vi møder Prinsesse Alexandrina Victoria, da hendes onkel Kong William dør, og hun overtager kronen. Det er en virkelig fortælling om skandaler, korruption og politiske intriger men også om kærligheden. 

Det er i aften kl. 20.45, at du på DR1 kan se det første afsnit i serien om Dronning Victoria. Jenna Coleman, som mange måske kender fra Doctor Who, ses her i titelrollen som Victoria. Skal du se med?

Mest populære

Er du klar til Readathon?


Fra katastrofetanker til fiktion


9 sjove brætspil for hele familien


Victoria: bogen bag serien


5 gode Low FODMAP bøger


Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display