Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Se vores LEGO udvalg og skolestarts produkter

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Plusblog

Roman

Victoria: bogen bag serien

Af  Nina Sanderhoff Hansen , 6. maj 2017

Hvis du var vild med DOWNTON ABBEY, vil VICTORIA være lige noget for dig. I aften kan du se første afsnit af tv-adaptionen af VICTORIA på DR1. Her kan du læse mere om den fantastiske bog bag serien.

Victoria er romanen bag den nye og store dramaserie

Tag med på den attenårige Prinsesse Alexandrina Victorias rejse fra at være en ung pige til dronningen af den mest magtfulde nation i verden med bogen Victoria. Den smukke historiske roman følger Dronning Victorias historie, og Daisy Goodwin bygger rent faktisk Victoria på de dagbøger den unge dronning skrev i 1800 tallet. The Times kaldte bogen for ”den perfekte blanding af spænding, romantik og historisk indsigt.”

af Daisy Goodwin
Indbundet, 2017
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 159 kr.
  ( 300,00 kr. )
Victoria , af Daisy Goodwin
Beskrivelse:
VICTORIA af Daisy Goodwin er en historisk roman om den unge dronnings tidlige år.

I 1837, mindre end en måned efter sin 18 års fødselsdag, blev den spinkle, overbeskyttede pige Alexandria Victoria dronning af Storbritannien og Irland. Mange mente, det var absurd – Alexandrina var altid blevet styret med hård hånd af sin mor og husstand og måtte da være for ordinær til at sidde på tronen.

Men fra det øjeblik William IV dør, overrasker den unge dronning alle: Hun dropper navnet Alexandria, som hun hader og bibeholder Victoria og insisterer for første gang i sit liv på at sove i et andet rum end sin mor samt at mødes med sine ministre alene.

Lord Melbourne, som var en af Victorias ministre, blev hendes private sekretær. Han kunne muligvis være blevet til mere end dette, men alle argumenterede for, at hun var bestemt til at gifte sig med sin fætter, Prins Albert af Sachsen-Coburg og Gotha. Men Victoria, som havde mødt Albert, da de var børn, syntes han var stiv og kritisk og den sidste mand i verden, hun ønskede at gifte sig med.

I bogen VICTORIA henter Daisy Goodwin inspiration fra Victorias dagbøger og bruger sine egne fantastiske evner ud i historie og drama til at male et spændende og levende billede af den unge dronning.

Forfatteren har også skrevet samt produceret TV dramaserien VICTORIA, som blev vist på DR1 i foråret 2017.
 

Det er rent faktisk forfatteren til bogen, Daisy Goodwin, der også står bag adaptionen. Vi møder Prinsesse Alexandrina Victoria, da hendes onkel Kong William dør, og hun overtager kronen. Det er en virkelig fortælling om skandaler, korruption og politiske intriger men også om kærligheden. 

Det er i aften kl. 20.45, at du på DR1 kan se det første afsnit i serien om Dronning Victoria. Jenna Coleman, som mange måske kender fra Doctor Who, ses her i titelrollen som Victoria. Skal du se med?

Mest populære

Mia anbefaler 5 af forårets bestsellere


Bibliotekatten: Gode tips til højtlæsning med dit barn


Ord fra en bibliofil anbefaler: Astrid Lindgren bøger - for store og små


Mia smager Michelle Kristensens opskrifter


7 sikre bog-gaver til konfirmanden


Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display