Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

FRI FRAGT I HELE OKTOBER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Boganmeldelser fra Lone Larsen

69 anmeldelser i alt, 0 i oktober
1 2 3 4 5 >

af Lone Larsen,
16. april 2014
Karla bøgerne er bare et hit hos min teenagere pige og niece, Karla fanger nemlig dem lige der hvor de er i livet, der hvor der sker mange ting, fx forelskelse og problematikker som følger med i teenagsårene :-)

af Lone Larsen,
16. april 2014
En dejlig bog som jeg læste på et døgns tid - en bog om en kærlighedshistorie og utroskab og om to kvinder der krydser hinanden. Jeg faldt en lille tårer på et tidspunkt skal jeg indrømme :-)

af Lone Larsen,
16. april 2014
Juhuu det er de årtier hvor jeg er født og vokset op og denne bog er virkelig super til at illustrere det - en super bog som får mig til at huske min barndom med træsko støvler og klapbukser og mælk i poser, hold da op hvor giver det flashback - virkelig en super bog

af Lone Larsen,
16. april 2014
En herlig bog som virkelig får mig til at huske mig tilbage til 80'erne, hvor tøjet pludselig skulle være skrigende og hvor radiostationerne tørnede frem i flere byer, et herligt årtier som denne bog virkelig viser :-)

af Lone Larsen,
14. april 2014
En fantastisk bog om Erika og mødet med hendes barndomsby hvor hun finder sin barndomsveninde død og pludselig er med i opklaringen af sagen sammen med Patrik.
Zappa
(4)

af Lone Larsen,
14. april 2014
Zappa kan jeg huske var en af mine første bøger, jeg læste som ung og hold da op hvor jeg bare holder så meget af bogen,møder fortæller godt om mobning og hvad det kan medføre, hvordan man kan sige fra osv

af Lone Larsen,
14. april 2014
Når man selv bor på Djursland og engang imellem kører lige forbi gården hvor Anders og Julius boede, ja så er man jo også nød til at læse hvad Søren Ryge har skrevet og det er virkelig spændende læsning - ihvertfald for mig..

af Lone Larsen,
14. april 2014
En virkelig politisk romantisk bog om en førstedame som kæmper for både en ministerposter og et familieliv og for at få begge dele til at hænge sammen - den er bare skrevet som kun Hanne Vibeke Holst kan skrive..

af Lone Larsen,
14. april 2014
En virkelig dejlig pege-finde-bog for de små og samtidig med det så kommer vi rundt i Rundetårn og bogen er formet som Rundetårn - en virkelig fantastisk bog.

af Lone Larsen,
14. april 2014
Pippi er bare alle børns klassikere - altså hvem elsker ikke at hører om alle hendes skøre påfund og alle hendes skøre oplevelser og hvem elsker ikke at hører når hun fortæller om hendes far som er kaptajn - ja jeg og mine børn elsker ihvertfald Pippi :-)

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display