FRI FRAGT PÅ ALLE VARER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Boganmeldelser fra Savannah

5 anmeldelser i alt, 0 i november
Gaven
(2)

af Savannah,
13. oktober 2015
En bog med et letlæseligt sprog, men med en meget forudsigelig handling, hvilket desværre gjorde det til en kedelig læseoplevelse. Jeg plejer ellers at være helt pjattet med Cecelia Aherns univers, men i denne her omgang bliver det kun til to stjerner fra mig.

af Savannah,
13. oktober 2015
Lena Dunham er, uden tvivl, en kvinde med power, der har været vigtig for den moderne feminisme og kampen om et mere sundt kropdsideal. Med det sagt, så var bogen en skuffelse, trods jeg ellers er ret vild med Lena Dunham. Bogen rummer, fra tid til anden, nogle sjove episoder, der fik mig til at trække på smilebåndet. Resten af tiden fandt jeg dog bogen rodet og ikke særlig fangende.

af Savannah,
13. oktober 2015
En meget rørende, let læselig og livsbekræftende bog. Anita Moorjani skriver både levende og i glimrende billedsprog, så bogen er derfor svær at slippe. Livet bliver i den grad sat i perspektiv, samt hvor meget negative tanker kan påvirke hele ens fysiske krop. Læs den. Bogen er virkelig dét værd!
Introvert
(8)

af Savannah,
29. december 2014
En indsigtsrig bog, der giver et godt billede af forskellene imellem behovene hos introverte og ekstroverte, samt hvordan vi kan respektere og forstå hinandens forskelligheder.

af Savannah,
29. december 2014
En let læselig bog, hvor Joan Ørting får beskrevet det indre følelsesliv hos den ubevidste selvkritiker. Man får nye indsigter med øvelserne i bogen, der er inspireret af Louise Hays teknikker og Joans egne erfaringer. Derudover går Joan også i dybden med temaer som kærlighedssproget imellem os mennesker, vores egen rolle i livet og hvorfor det er så fandens vigtig, at man elsker sig selv, både når man er i et forhold, men bestemt også på egen hånd.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display