Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
Det gode helbred
SPAR
kr 34
Det gode helbred
Kosten har betydning for vores risiko for at udvikle kræft. Hvordan det vi spiser påvirker risikoen for at udvikle kræft forskellige steder i kroppen, har Kræftens Bekæmpelse undersøgt via en stor befolkningsundersøgelse med data fra over 57.000 danskere, som man har fulgt gennem 20 år. Kræftens Bekæmpelse er nu så langt med resultaterne af undersøgelsen, at de er parate til at drage nogle konklusioner, og dem deler de ud af i denne bog skrevet af forskningschef og overlæge Anne Tjønneland samt seniorforsker Anja Olsen, begge Kræftens Bekæmpelse. Her kan man læse om, hvilken kost der forebygger kræft og få den allerseneste nye viden fra forskerne om alt fra kød og fisk, frugt og grønt, kartofler og sukker til mælkeprodukter, alkohol og planteøstrogener. Samtidig indeholder bogen en opskriftsdel, hvor man som læser får et helt konkret bud på en kost, der forebygger kræft, i form af 60 lækre opskrifter på morgenmad, grønne retter, fiskeretter m.m. Opskrifterne er udviklet af kokken i Kræftens Bekæmpelses kantine, Jens Jepson, og mange af dem serverer han således for medarbejderne i Kræftens Bekæmpelse til dagligt. Bogen er både for alle os, der gerne vil leve sundt og forebygge kræft i al almindelighed, men også for folk, der allerede har været ramt af kræft, og gerne vil ændre kosten fremadrettet, alene eller sammen med hele familien. Fakta: Hver tredje dansker får kræft. Hvert år får flere end 34.000 danskere kræft. 235.000 danskere lever med en kræftdiagnose. Om forfatterne: Anne Tjønneland: Overlæge, ph.d., Dr.med., adjungeret professor ved Københavns Universitet og forskningsleder ved Kræften Bekæmpelses Forskningscenter for enheden Kost, Gener og Miljø. Projektleder for befolkningsundersøgelsen Kost, kræft og helbred, det nordiske projekt HELGA om fuldkorn og Kost, kræft og helbred - Næste generationer. Forfatter og medforfatter til over 600 videnskabelige artikler. Har været med i ekspertgruppen ved udviklingen de nye danske kostanbefalinger og de nordiske næringsstof-rekommandationer i 2013. Modtager af Feminas Kvindepris 2010 og William Nielsens Fonds Hædersgave 2011. Gift og har tre børn. Anja Olsen: Cand scient i Human Ernæring, ph.d.Seniorforsker og gruppeleder ved Kræftens Bekæmpelses Forskningscenter, enheden for Kost, Gener og Miljø. Forsker i betydningen af kost og livsstil for udvikling af kræft, særlige interesser i sundhedsmæssig betydning af fuldkorn, planteøstrogener, D-vitamin og akrylamid. Forfatter og medforfatter til over 200 videnskabelige artikler. Samboende, to børn. Jens Jepson: Kok. Født og opvokset i Karlshamn, Sverige, men bosiddende i Danmark de seneste 14 år. Udlært fra Sølyst i Klampenborg og Restaurant M/S Amerika. Har siden arbejdet på stjernerestauranterne Oubæk og Noma samt The Square og Ramsey i London. Har desuden været køkkenchef på Dansk Design Center i fire år. Siden 2012 køkkenchef på Kræftens Bekæmpelse. Gift og har tre børn.
Eksklusiv medlemspris 95 kr
Medlemspris 98 kr
Eksklusiv medlemspris og medlemspris er kun for medlemmer. Du bliver automatisk medlem når du køber til eksklusiv medlemspris eller medlemspris. Få 7 dages gratis medlemskab (herefter automatisk 89 kr/30 dage). Læs mere om fordelene
Download straks efter køb
Normalpris 129 kr
Download straks efter køb
Spar 34 kr
Se vores konkurrenters priser her
God 15.826 anmeldelser på
Kosten har betydning for vores risiko for at udvikle kræft. Hvordan det vi spiser påvirker risikoen for at udvikle kræft forskellige steder i kroppen, har Kræftens Bekæmpelse undersøgt via en stor befolkningsundersøgelse med data fra over 57.000 danskere, som man har fulgt gennem 20 år. Kræftens Bekæmpelse er nu så langt med resultaterne af undersøgelsen, at de er parate til at drage nogle konklusioner, og dem deler de ud af i denne bog skrevet af forskningschef og overlæge Anne Tjønneland samt seniorforsker Anja Olsen, begge Kræftens Bekæmpelse. Her kan man læse om, hvilken kost der forebygger kræft og få den allerseneste nye viden fra forskerne om alt fra kød og fisk, frugt og grønt, kartofler og sukker til mælkeprodukter, alkohol og planteøstrogener. Samtidig indeholder bogen en opskriftsdel, hvor man som læser får et helt konkret bud på en kost, der forebygger kræft, i form af 60 lækre opskrifter på morgenmad, grønne retter, fiskeretter m.m. Opskrifterne er udviklet af kokken i Kræftens Bekæmpelses kantine, Jens Jepson, og mange af dem serverer han således for medarbejderne i Kræftens Bekæmpelse til dagligt. Bogen er både for alle os, der gerne vil leve sundt og forebygge kræft i al almindelighed, men også for folk, der allerede har været ramt af kræft, og gerne vil ændre kosten fremadrettet, alene eller sammen med hele familien. Fakta: Hver tredje dansker får kræft. Hvert år får flere end 34.000 danskere kræft. 235.000 danskere lever med en kræftdiagnose. Om forfatterne: Anne Tjønneland: Overlæge, ph.d., Dr.med., adjungeret professor ved Københavns Universitet og forskningsleder ved Kræften Bekæmpelses Forskningscenter for enheden Kost, Gener og Miljø. Projektleder for befolkningsundersøgelsen Kost, kræft og helbred, det nordiske projekt HELGA om fuldkorn og Kost, kræft og helbred - Næste generationer. Forfatter og medforfatter til over 600 videnskabelige artikler. Har været med i ekspertgruppen ved udviklingen de nye danske kostanbefalinger og de nordiske næringsstof-rekommandationer i 2013. Modtager af Feminas Kvindepris 2010 og William Nielsens Fonds Hædersgave 2011. Gift og har tre børn. Anja Olsen: Cand scient i Human Ernæring, ph.d.Seniorforsker og gruppeleder ved Kræftens Bekæmpelses Forskningscenter, enheden for Kost, Gener og Miljø. Forsker i betydningen af kost og livsstil for udvikling af kræft, særlige interesser i sundhedsmæssig betydning af fuldkorn, planteøstrogener, D-vitamin og akrylamid. Forfatter og medforfatter til over 200 videnskabelige artikler. Samboende, to børn. Jens Jepson: Kok. Født og opvokset i Karlshamn, Sverige, men bosiddende i Danmark de seneste 14 år. Udlært fra Sølyst i Klampenborg og Restaurant M/S Amerika. Har siden arbejdet på stjernerestauranterne Oubæk og Noma samt The Square og Ramsey i London. Har desuden været køkkenchef på Dansk Design Center i fire år. Siden 2012 køkkenchef på Kræftens Bekæmpelse. Gift og har tre børn.
Produktdetaljer
Sprog: Dansk
Sider: 202
ISBN-13: 9788740015935
Format: ePub
ISBN-10: 8740015939
Udg. Dato: 12 mar 2014
Oplagsdato: 12 mar 2014
Forfatter(e) Jens Jepson, Anne Tjønneland, Anja Olsen


Kategori Kulturstudier: mad og samfund


Sprog Dansk


Sider 202

MEDLEMSFORDELE
GRATIS FRAGT
SPAR OP TIL 90%
Andre har også købt
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 62

kr 84
Normalpris
kr 64
Medlemspris
SPAR
kr 22
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 78

kr 99
Normalpris
kr 80
Medlemspris
SPAR
kr 21
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 37

kr 50
Normalpris
kr 38
Medlemspris
SPAR
kr 13
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 95

kr 129
Normalpris
kr 98
Medlemspris
SPAR
kr 34
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 37

kr 50
Normalpris
kr 38
Medlemspris
SPAR
kr 13
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 112

kr 149
Normalpris
kr 116
Medlemspris
SPAR
kr 37
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 164

kr 199
Normalpris
kr 168
Medlemspris
SPAR
kr 35
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 106

kr 152
Normalpris
kr 111
Medlemspris
SPAR
kr 46
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 140

kr 199
Normalpris
kr 146
Medlemspris
SPAR
kr 59
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 95

kr 129
Normalpris
kr 98
Medlemspris
SPAR
kr 34
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 13

kr 18
Normalpris
kr 14
Medlemspris
SPAR
kr 5
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 37

kr 50
Normalpris
kr 38
Medlemspris
SPAR
kr 13
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 39

kr 56
Normalpris
kr 41
Medlemspris
SPAR
kr 17
BOG (HÆFTET)
Eksklusiv medlemspris kr 128

kr 180
Normalpris
kr 133
Medlemspris
SPAR
kr 52
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 62

kr 89
Normalpris
kr 65
Medlemspris
SPAR
kr 27
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 55

kr 79
Normalpris
kr 57
Medlemspris
SPAR
kr 24
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 123

kr 177
Normalpris
kr 128
Medlemspris
SPAR
kr 54
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 140

kr 199
Normalpris
kr 146
Medlemspris
SPAR
kr 59
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 184

kr 229
Normalpris
kr 189
Medlemspris
SPAR
kr 45
BOG (HÆFTET)
Eksklusiv medlemspris kr 262

kr 349
Normalpris
kr 271
Medlemspris
SPAR
kr 87
Vi anbefaler også
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 55

kr 69
Normalpris
kr 56
Medlemspris
SPAR
kr 14
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 123

kr 169
Normalpris
kr 128
Medlemspris
SPAR
kr 46
LYDBOG
Eksklusiv medlemspris kr 123

kr 169
Normalpris
kr 128
Medlemspris
SPAR
kr 46
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 140

kr 199
Normalpris
kr 146
Medlemspris
SPAR
kr 59
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 112

kr 149
Normalpris
kr 116
Medlemspris
SPAR
kr 37
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 95

kr 129
Normalpris
kr 98
Medlemspris
SPAR
kr 34
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 81

kr 99
Normalpris
kr 83
Medlemspris
SPAR
kr 18
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 164

kr 199
Normalpris
kr 168
Medlemspris
SPAR
kr 35
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 112

kr 149
Normalpris
kr 116
Medlemspris
SPAR
kr 37
LYDBOG
Eksklusiv medlemspris kr 112

kr 149
Normalpris
kr 116
Medlemspris
SPAR
kr 37
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 175

kr 270
Normalpris
kr 185
Medlemspris
SPAR
kr 95
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 55

kr 69
Normalpris
kr 56
Medlemspris
SPAR
kr 14
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 62

kr 89
Normalpris
kr 65
Medlemspris
SPAR
kr 27
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 31

kr 44
Normalpris
kr 32
Medlemspris
SPAR
kr 13
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 143

kr 169
Normalpris
kr 146
Medlemspris
SPAR
kr 26
BOG (HÆFTET)
Eksklusiv medlemspris kr 207

kr 269
Normalpris
kr 213
Medlemspris
SPAR
kr 62