Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Plusbog Play - Ny gratis app til lydbøger

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Dit sunde liv

af Christiane Schaumburg-Müller og Anne Bech

Indbundet, 2014

1-4 hverdages levering

Fragt pr. ordre 19,95 kr

Forlagets pris 249,95 kr

info-icon Medlemspris

162,47 kr

Spar 87,48 kr (35%)

Denne pris gælder kun for

Plusmedlemmer.

Få første uge gratis (herefter 99,-/md.) og afmeld når du ønsker det. For dig der ELSKER Bøger og Hygge.

heart-icon
Beskrivelse
Anne Bechs & Christianes opskrift på en sund hverdag. Spækket med humor, motivation og opskrifter på sunde måltider fulde af superfoods og næring.
4 kostplaner, der kan få dig klar til festen, gøre maven flad eller udrense din krop.
Effektive og nemme FIT-træningsprogrammer med konkrete øvelser, der kan udføres på stuegulvet, og som vil få din krop til at stråle.
”Min rigtig gode veninde gennem mange år, fitnessekspert Anne Bech, har i den grad hjulpet mig med at grundlægge de sunde rutiner i mit liv og har vist mig vejentil en sundere og stærkere krop.Men det er jo ikke alle, der har en sundhedsekspert på speed-dial!Derfor har vi samlet Annes viden og gode råd, mine egne erfaringer og vores fælles baggrund som dansere og motionselskere, så alle kan få glæde af de fordele, der er ved bedre vaner og en slankere krop.” – Christiane

Bog detaljer
Dansk
9788771378412
People'sPress
8771378413
Indbundet
240
16. april 2014
18. december 2014
1
3
B: 179 H: 248 D: 24 mm


Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER dobbelt...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 25 kr.
STAEDTLER børnesak...
Producentens pris 20 kr.
info-iconMedlemspris 14 kr.
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 26 kr.
STAEDTLER A4 skits...
Producentens pris 45 kr.
info-iconMedlemspris 31 kr.
STAEDTLER jumbo bl...
Producentens pris 30 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.

4 boganmeldelser af Dit sunde liv
Denne bog er simpelthen bare god, ikke nok med at disse to skønne kvinder fortæller om både sundhed og "skønhed", de viser også gode og nemme øvelser, som alle og enhver vil kunne lave hjemme på stuegulvet. Kosten er også meget vigtig, og der kommer de med gode vejledninger og eksempler på forskellige fantastiske retter man kan lave som både er sunde, men også slankende! (denne bog er også skrevet til folk med glutenallergi og mælkeallergi). Som sagt syntes jeg at bogen er god, dog som et lille minus - syntes jeg den er lidt "kejtet" skrevet. Det er somme tider lidt svært at finde ud af hvem der siger hvad og hvorfor. :) Men ja, ellers god for enhver der interesserer sig for sundhed, eller gerne vil leve efter en sundere livstil. :)
En meget motiverende bog. Nem at gå til med masse af gode opskrifter og forskellige kostplaner. Derudover er der nogen fine tips og ideer til træningen derhjemme.
Virker som en meget gennemtænkt bog med masser af gode råd mht kost og træning og en hel del billeder . Kunne dog godt have have tænkt mig der var lidt flere opskrifter på mad. Det er iøvrigt en flot bog og samarbejdet mellem de to virker som et perfekt match !
Rigtig god bog. Rigtig gode opskrifter. Det er rigtig dejligt at bogen har flere forskellige kostplaner man kan følge alt efter hvad man skal og har lyst ti..
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display