Plusbog logo
Vare lagt i kurv
af
Antal:
Vare lagt i kurv
Vi anbefaler også
af

Fifty Shades - Fanget E L James 9788763825948
Fifty Shades - Fanget
af: E L James

Fifty Shades - Fanget

af: E L James
31% PLUSRABAT

Fifty Shades - Fanget

af: E L James
Første bind i erotisk bestsellertrilogi om mødet mellem den gådefulde forretningsmand Christian Grey og den 21-årige litteraturstuderende Anastasia Steele. Sammen – men på Christians betingelser – kas... læs mere
6 anmeldelser
Vælg format:
Hvad er forskellen?
Spar 46 kr
103 kr
Store besparelser, gratis fragt og første 30 dage gratis
Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Denne pris gælder for medlemmer. Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Få altid de nyeste bøger, bestsellers og mere end 250.000 bøger til ekstra lave priser.
  • Fri fragt.
 
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Gratis fragt på alle ordrer
Bøger til indkøbspriser
149 kr
Vores lave normalpris
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Leveringstid: 2 - 5 hverdage (59 kr)
Anmeld
bogen
Smugkig i
bogen
Smuglyt
lydbogen
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
90 dages returret
Detaljer
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788763825948
Forfatter(e):
ISBN-10:
8763825948
Indbinding:
Hæftet
Sider:
544
Serie:
Fifty Shades
Udg. Dato:
31 aug 2012
Oplagsdato:
17 jun 2015
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 144mm H: 221mm D: 40mm
Anmeld
bogen
Smugkig i
bogen
Smuglyt
lydbogen

Beskrivelse af Fifty Shades - Fanget

Første bind i erotisk bestsellertrilogi om forholdet mellem den 21-årige litteraturstuderende Anastasia Steele og den gådefulde forretningsmand Christian Grey. Trilogien har solgt over 20 millioner eksemplarer i USA.  Anastasia Steele møder den unge, karismatiske forretningsmand Christian Grey, da hun skal interviewe ham til sin universitetsavis. Hun tiltrækkes kraftigt af hans smukke udseende og hans dunkle sind. Sammen – men på Christians betingelser – kaster de sig ud i et vovet passioneret forhold, som ikke kun afslører Christian Greys dæmoniske seksuelle præferencer, men også mørke, umættelige sider af Anas eget begær, som hun aldrig havde troet fandtes.  
Medlemsfordele

Gratis Fragt
Uanset ordrestørelse og antal af ordrer

Bøger til Indkøbspriser
Spar op til 90% på mere end 250 000 bøger
Skriv en boganmeldelse og VIND!
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
  •    Den der har skrevet flest anmeldelser.
  •    Den, der har skrevet den bedste.
  •    Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser.
Bog anmeldelser
"Fifty Shades - Fanget" af E L James
6 anmeldelser
Scorpius / 243 anmeldelse(r)
den 21. august 2021
Jeg var som så mange andre, nysgerrig på denne serie, og ville læse den, for at kunne danne mig mit eget indtryk. Jeg havde jo hørt at det især var sexscenerne, der var i fokus i bogen, men jeg må sige, det ikke er sandt. Historien er en kærlighedshistorie med alle de krydderier, der er i et forhold. Her er historien bare henlagt til et velhavermiljø i USA, og jeg tror ikke historien ville have fungeret ellers. Det starter med man møder den unge, næsten færdiguddannede Anastasia Steele som skal interviewe den succesrige Christian Grey, fordi hendes veninde er blevet syg, og så ruller historien bare derudaf. Christian Grey er den unge, utilnærmelige rigmand, som har skabt en formue fra bunden af. Hvad offentligheden ikke ved, og dermed også Anastasia, er, han er til det mørke univers inden for den seksuelle verden, og han falder for Anastasia ved første øjekast. Han mener dog blot, hun skal underkaste sig hans behov, men det er hun slet ikke enig i, og det udspiller sig et spil imellem de to elskende, for Christian kan slet ikke holde sig fra hende. Anastasia kan ikke helt finde ud af sig selv, og slet ikke Christian, med hans opførsel, og til sidst går det helt i hårdknude mellem dem! Læs bogen, ikke som noget seksuelt, men som en kærlighedshistorie.
Bogfinken / 248 anmeldelse(r)
den 20. april 2016
Fifty Shades var min første erfaring med genren, og jeg var fan fra første side. Jeg anede ikke, det var en genre, jeg ville kunne lide - men det skal jeg love for det blev. E.L. James er en fantastisk forfatter, der formår at skrive, så kærlighed og sex bliver til en altopslugende historie, man som læser bare ikke kan slippe. Forholdet mellem Christian og Ana er beskrevet så eminent, at enhver der læser bogen omgående er med i Ana og tænker, føler og oplever med hende. Intensiteten og kemien er så stærkt beskrevet, at læseren opsluges fuldstændig i universet.
Lone H / 4 anmeldelse(r)
den 24. september 2014
Bogen er efter min mening ekstremt kedelig - måtte jævnligt springe mange sider over, og opgav den til sidst. Dårligt formuleret. Inviterer bestemt ikke til bekendtskab med flere bøger af samme slags. Kunne man lade være med at give stjerner, skulle den bestemt ingen have.
Rikke Ella Andrup / 67 anmeldelse(r)
den 12. maj 2014
Elskede hver en side og slugte bogen i én mundfuld. Jeg fandt den inspirerende og underholdende, men bestemt ikke en litterær skattekiste.
Maria1979 / 146 anmeldelse(r)
den 11. marts 2014
Jeg var grebet fra tidligt i første bog. Jeg synes ikke at bogen er porno, som mange har kritiseret den for at være, men derimod en rigtig velbeskreven kærlighedshistorie. Jeg har læst alle tre bøger i trilogien og nød dem allesammen lige meget. De indeholder både aspekter af spænding, drama, kærlighed og konflikter, og jeg var rigtigt godt underholdt!! Noget af det jeg oplevede som værende så fængslende er, at man kommer helt under huden på hovedpersonerne, og jo mere man læser, ønsker man kun det bedste for dem.
Niels Borg-Østerlin / 169 anmeldelse(r)
den 19. januar 2014
Efter min opfattelse er bogen bare den moderne lægeroman, hvor man skal retfærdigøre en kærlighedshistorie som ikke er realistisk i dagens samfund.