Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
Fødevarer
Dansk Indbundet
SPAR
kr 146
Fødevarer
Dansk Indbundet

Bogen omhandler grundlæggende grundtilberedning, køkkentekniske egenskaber, varekendskab, det varme køkken, det kolde køkken samt kalkulation, portionering og serveringsformer. Bogen har endvidere et afsnit med grundlæggende opskrifter.

De tilhørende opgaver og indholdet af det, der var en cd om tilberedningsmetoder, finder du links til nederst på siden, hvor der også ligger en samling af links til  videoer af tilberedninger.

Her kan du se Opskrifter og supplerende materiale.

Bogen har stift bind, så den kan holde til lidt af hvert i køkkenet.

 

Indhold

Grundtilberedning
At blanchere 
At koge 
At pochere 
At dampe 
At afbrune 
At bardere 
At spække 
At sautere 
At pandestege 
At grillstege 
At friturestege
At ovnstege 
At braisere 
Produktionsformer i storkøkkener 
Jævnemetoder 
Stivnemetoder 
At legere og montere 
At udskære grøntsager 

Køkkentekniske egenskaber
Vand 
Protein 
Kulhydrater 
Fedt 

Kød fra slagtedyr
Kødkvalitet
Opbevaring af kød 
Slagtning 
Kødets opbygning 
Skabelon for udskæring 

Fjerkræ
Hygiejne og opbevaring 

Vildt
Hvordan tilbereder vi vildt 

Fisk og skaldyr
Fisk 
Saltvandsfisk 
Ferskvandsfisk 
Kvalitetskendetegn, indkøb og sæson 
Tilberedning af fiskekød
Opbevaring af fisk 
Skaldyr 
Fiskekonserves 

Æg og ægprodukter
Æggets opbygning 
Opbevaring 
Hvad bruger vi æg til?

Mejeriprodukter
Konsummælk 
Surmælksprodukter 
Ost 
Opbevaring af mælk og ost 

Fedtstoffer
Fremstilling af fedtstoffer 
Smør 
Svine- og friturefedt 
Margarine 
Planteolie og palmin 
Anvendelse af fedtstoffer 

Grøntsager
Inddeling af grøntsager 
Rodgrøntsager
Bladgrøntsager 
Frugter anvendt som grøntsager 
Kål 
Løg 
Andre grøntsager 
Bælgfrugter 
Svampe 
Hvordan man opbevarer grøntsager 
Hvordan gør vi grøntsager i stand og tilbereder dem?

Frugter
Saftige frugter
Fedtrige frugter

Kornprodukter
Mel og gryn
Pasta
Ris
Stivelse

Krydderier og krydderurter
Tørrede krydderier
Krydderurter

Drikkevarer
Varme drikke
Drikke med alkohol
Drikke uden alkohol

Forlængelse af holdbarhed
Halvfabrikata og helfabrikata
Konserveringsmetoder

Det varme køkken
Supper
Fisk
Skal- og bløddyr
Kød
Fjerkræ
Vildt
Grøntsager og frugt
Æg
Desserter
Brød og kager

Det kolde køkken
Smørrebrød
Snitter, pindemadder og kanapeer
Buffet
Sandwiches m.m.

Serveringsformer
Bordservering
Fadservering
Tallerkenservering
Diskservering
Buffetservering

Portionering

Kalkulation
Budget - regnskab
Kostpris
Svind
Nettosalgspris
Moms

Opskrifter
Sådan læser du en opskrift
Grundsupper
Supper
Saucer
Fisk
Skaldyr
Kød
Fjerkræ
Vildt
Grøntsager
Æg
Desserter og kager
Brød
Det kolde køkken
Dressinger
Professionelle opskrifter

Ordforklaringer

<
Eksklusiv medlemspris 440 kr
Medlemspris 455 kr
Eksklusiv medlemspris og medlemspris er kun for medlemmer. Du bliver automatisk medlem når du køber til eksklusiv medlemspris eller medlemspris. Få 7 dages gratis medlemskab (herefter automatisk 89 kr/30 dage). Læs mere om fordelene
Gratis fragt
1 - 3 hverdage
10 kr
Lavt pakkegebyr
Normalpris 586 kr
Fragt: 59 kr
2 - 5 hverdage
20 kr
Pakkegebyr
Spar 146 kr
Se vores konkurrenters priser her
God 15.826 anmeldelser på

Bogen omhandler grundlæggende grundtilberedning, køkkentekniske egenskaber, varekendskab, det varme køkken, det kolde køkken samt kalkulation, portionering og serveringsformer. Bogen har endvidere et afsnit med grundlæggende opskrifter.

De tilhørende opgaver og indholdet af det, der var en cd om tilberedningsmetoder, finder du links til nederst på siden, hvor der også ligger en samling af links til  videoer af tilberedninger.

Her kan du se Opskrifter og supplerende materiale.

Bogen har stift bind, så den kan holde til lidt af hvert i køkkenet.

 

Indhold

Grundtilberedning
At blanchere 
At koge 
At pochere 
At dampe 
At afbrune 
At bardere 
At spække 
At sautere 
At pandestege 
At grillstege 
At friturestege
At ovnstege 
At braisere 
Produktionsformer i storkøkkener 
Jævnemetoder 
Stivnemetoder 
At legere og montere 
At udskære grøntsager 

Køkkentekniske egenskaber
Vand 
Protein 
Kulhydrater 
Fedt 

Kød fra slagtedyr
Kødkvalitet
Opbevaring af kød 
Slagtning 
Kødets opbygning 
Skabelon for udskæring 

Fjerkræ
Hygiejne og opbevaring 

Vildt
Hvordan tilbereder vi vildt 

Fisk og skaldyr
Fisk 
Saltvandsfisk 
Ferskvandsfisk 
Kvalitetskendetegn, indkøb og sæson 
Tilberedning af fiskekød
Opbevaring af fisk 
Skaldyr 
Fiskekonserves 

Æg og ægprodukter
Æggets opbygning 
Opbevaring 
Hvad bruger vi æg til?

Mejeriprodukter
Konsummælk 
Surmælksprodukter 
Ost 
Opbevaring af mælk og ost 

Fedtstoffer
Fremstilling af fedtstoffer 
Smør 
Svine- og friturefedt 
Margarine 
Planteolie og palmin 
Anvendelse af fedtstoffer 

Grøntsager
Inddeling af grøntsager 
Rodgrøntsager
Bladgrøntsager 
Frugter anvendt som grøntsager 
Kål 
Løg 
Andre grøntsager 
Bælgfrugter 
Svampe 
Hvordan man opbevarer grøntsager 
Hvordan gør vi grøntsager i stand og tilbereder dem?

Frugter
Saftige frugter
Fedtrige frugter

Kornprodukter
Mel og gryn
Pasta
Ris
Stivelse

Krydderier og krydderurter
Tørrede krydderier
Krydderurter

Drikkevarer
Varme drikke
Drikke med alkohol
Drikke uden alkohol

Forlængelse af holdbarhed
Halvfabrikata og helfabrikata
Konserveringsmetoder

Det varme køkken
Supper
Fisk
Skal- og bløddyr
Kød
Fjerkræ
Vildt
Grøntsager og frugt
Æg
Desserter
Brød og kager

Det kolde køkken
Smørrebrød
Snitter, pindemadder og kanapeer
Buffet
Sandwiches m.m.

Serveringsformer
Bordservering
Fadservering
Tallerkenservering
Diskservering
Buffetservering

Portionering

Kalkulation
Budget - regnskab
Kostpris
Svind
Nettosalgspris
Moms

Opskrifter
Sådan læser du en opskrift
Grundsupper
Supper
Saucer
Fisk
Skaldyr
Kød
Fjerkræ
Vildt
Grøntsager
Æg
Desserter og kager
Brød
Det kolde køkken
Dressinger
Professionelle opskrifter

Ordforklaringer

<
Produktdetaljer
Sprog: Dansk
Sider: 224
ISBN-13: 9788770824972
Indbinding: Indbundet
Udgave: 4
ISBN-10: 8770824975
Udg. Dato: 1 jul 2015
Længde: 20mm
Bredde: 217mm
Højde: 247mm
Oplagsdato: 20 nov 2021
Forfatter(e):
Forfatter(e)


Kategori Lærervejledninger og undervisningsmateriale


Sprog Dansk


Indbinding Indbundet


Sider 224


Udgave 4


Længde 20mm


Bredde 217mm


Højde 247mm

MEDLEMSFORDELE
GRATIS FRAGT
SPAR OP TIL 90%
Andre har også købt
BOG (HÆFTET)
Eksklusiv medlemspris kr 190

kr 227
Normalpris
kr 194
Medlemspris
SPAR
kr 37
BOG (HÆFTET)
Eksklusiv medlemspris kr 308

kr 365
Normalpris
kr 314
Medlemspris
SPAR
kr 57
BOG (HÆFTET)
Eksklusiv medlemspris kr 331

kr 395
Normalpris
kr 337
Medlemspris
SPAR
kr 64
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 608

kr 765
Normalpris
kr 624
Medlemspris
SPAR
kr 157
BOG (HÆFTET)
Eksklusiv medlemspris kr 219

kr 219
Normalpris
kr 219
Medlemspris
BOG (HÆFTET)
Eksklusiv medlemspris kr 259

kr 299
Normalpris
kr 263
Medlemspris
SPAR
kr 40
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 578

kr 725
Normalpris
kr 593
Medlemspris
SPAR
kr 147
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 235

kr 292
Normalpris
kr 241
Medlemspris
SPAR
kr 57
BOG (HÆFTET)
Eksklusiv medlemspris kr 357

kr 430
Normalpris
kr 364
Medlemspris
SPAR
kr 73
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 188

kr 271
Normalpris
kr 196
Medlemspris
SPAR
kr 83
BOG (HÆFTET)
Eksklusiv medlemspris kr 297

kr 349
Normalpris
kr 302
Medlemspris
SPAR
kr 52
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 222

kr 250
Normalpris
kr 225
Medlemspris
SPAR
kr 28
BOG (HÆFTET)
Eksklusiv medlemspris kr 447

kr 549
Normalpris
kr 457
Medlemspris
SPAR
kr 102
BOG (HÆFTET)
Eksklusiv medlemspris kr 259

kr 299
Normalpris
kr 263
Medlemspris
SPAR
kr 40
BOG (HÆFTET)
Eksklusiv medlemspris kr 59

kr 59
Normalpris
kr 59
Medlemspris
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 380

kr 499
Normalpris
kr 392
Medlemspris
SPAR
kr 119
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 859

kr 1.499
Normalpris
kr 923
Medlemspris
SPAR
kr 640
Vi anbefaler også
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 535

kr 722
Normalpris
kr 554
Medlemspris
SPAR
kr 187
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 521

kr 703
Normalpris
kr 539
Medlemspris
SPAR
kr 182
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 132

kr 149
Normalpris
kr 134
Medlemspris
SPAR
kr 17
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 132

kr 149
Normalpris
kr 134
Medlemspris
SPAR
kr 17
BOG (PAPERBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 185

kr 220
Normalpris
kr 189
Medlemspris
SPAR
kr 35
BOG (HÆFTET)
Eksklusiv medlemspris kr 480

kr 643
Normalpris
kr 496
Medlemspris
SPAR
kr 163
BOG (HÆFTET)
Eksklusiv medlemspris kr 480

kr 643
Normalpris
kr 496
Medlemspris
SPAR
kr 163
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 946

kr 1.313
Normalpris
kr 983
Medlemspris
SPAR
kr 367
BOG (HÆFTET)
Eksklusiv medlemspris kr 234

kr 290
Normalpris
kr 240
Medlemspris
SPAR
kr 56
BOG (HÆFTET)
Eksklusiv medlemspris kr 245

kr 280
Normalpris
kr 249
Medlemspris
SPAR
kr 35
BOG (HÆFTET)
Eksklusiv medlemspris kr 240

kr 299
Normalpris
kr 246
Medlemspris
SPAR
kr 59
BOG (HÆFTET)
Eksklusiv medlemspris kr 285

kr 363
Normalpris
kr 293
Medlemspris
SPAR
kr 78
BOG (HÆFTET)
Eksklusiv medlemspris kr 417

kr 510
Normalpris
kr 426
Medlemspris
SPAR
kr 93
BOG (HÆFTET)
Eksklusiv medlemspris kr 455

kr 608
Normalpris
kr 470
Medlemspris
SPAR
kr 153
BOG (HÆFTET)
Eksklusiv medlemspris kr 335

kr 435
Normalpris
kr 345
Medlemspris
SPAR
kr 100
BOG (HÆFTET)
Eksklusiv medlemspris kr 394

kr 399
Normalpris
kr 395
Medlemspris
SPAR
kr 5
BOG (HÆFTET)
Eksklusiv medlemspris kr 560

kr 758
Normalpris
kr 580
Medlemspris
SPAR
kr 198
BOG (HÆFTET)
Eksklusiv medlemspris kr 259

kr 299
Normalpris
kr 263
Medlemspris
SPAR
kr 40