Plusbog logo
Vare lagt i kurv
af
Antal:
Vare lagt i kurv
Vi anbefaler også
af

LCHF - spis dig mæt og glad Jane Faerber 9788740009729
LCHF - spis dig mæt og glad

LCHF - spis dig mæt og glad

34% PLUSRABAT

LCHF - spis dig mæt og glad

LCHF – spis dig mæt og glad er en bog til alle, der er trætte af humørsvingninger, sukkertrang, dårlig appetitregulering og ikke mindst elevatorvægt. Den er til folk, der gerne vil tabe sig, men også... læs mere
6 anmeldelser
Vælg format:
Hvad er forskellen?
Spar 91 kr
179 kr
Store besparelser, gratis fragt og første 30 dage gratis
Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Denne pris gælder for medlemmer. Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Få altid de nyeste bøger, bestsellers og mere end 250.000 bøger til ekstra lave priser.
  • Fri fragt.
 
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Gratis fragt på alle ordrer
Bøger til indkøbspriser
270 kr
Vores lave normalpris
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Leveringstid: 2 - 5 hverdage (59 kr)
Anmeld
bogen
Smugkig i
bogen
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
90 dages returret
Detaljer
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788740009729
Forfatter(e):
ISBN-10:
8740009726
Indbinding:
Hæftet
Sider:
216
Udg. Dato:
24 apr 2013
Oplagsdato:
24 apr 2013
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 179mm H: 246mm D: 19mm
Anmeld
bogen
Smugkig i
bogen

Beskrivelse af LCHF - spis dig mæt og glad

LCHF – spis dig mæt og glad er en bog til alle, der er trætte af humørsvingninger, sukkertrang, dårlig appetitregulering og ikke mindst elevatorvægt. Den er til folk, der gerne vil tabe sig, men også til dem, der har en helt normal vægt, men som døjer med uforklarlig træthed, indre uro og mangler overskud til hverdagen. Den er også til alle, der er trætte af at skulle ”passe på” og tælle kalorier, og som længes efter et liv, hvor fokus ikke hele tiden er på mad.

Med LCHF – spis dig mæt og glad kan man spise sig mæt i lækker mad med god samvittighed og samtidig tilegne sig en helt ny, sund livsstil med større velvære. 

LCHF (Low Carb High Fat – på dansk også kendt under begrebet ”lavcarbo”), der nu er kommet til Danmark, har længe været en utrolig populær måde at spise på i vores nabolande Norge og Sverige. Op mod hver fjerde svensker spiser efter metoden, og det er fordi, der ikke er tale om en kur. Low Carb High Fat betyder bare, at man skal undgå det, som indeholder mange kulhydrater, men ikke naturlige fedtstoffer. Når man spiser LCHF, vender man på mange måder madpyramiden, som vi kender den med kød og fedt øverst, på hovedet, og spiser sig i stedet mæt i gode proteiner, bunker af grøntsager, naturligt fedt fra kød, smør, olier og fede mejeriprodukter suppleret med en smule nødder og bær – samtidig med, at man spiser mindre brød, pasta, ris osv. Hvis man gør det, vil det med det samme indvirke på ens sundhed. Med stor sandsynlighed vil man slippe af med de overflødige kilo, føle sig friskere og få andre gode flere helbredsgevinster. 

I Danmark har Jane Faerber, der på nettet kendt for sin utroligt populære blog madbanditten.dk, i flere år levet efter principperne i LCHF og på egen krop mærket de gode helbredsmæssige effekter. Hun giver nu sine erfaringer videre i denne bog. Her får læseren en grundig introduktion til LCHF-begrebet og samtidig 70 lækre opskrifter fra Janes eget køkken, så man selv kan komme i gang med at spise efter LCHF-principperne det samme.

Medlemsfordele

Gratis Fragt
Uanset ordrestørelse og antal af ordrer

Bøger til Indkøbspriser
Spar op til 90% på mere end 250 000 bøger
Skriv en boganmeldelse og VIND!
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
  •    Den der har skrevet flest anmeldelser.
  •    Den, der har skrevet den bedste.
  •    Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser.
Bog anmeldelser
"LCHF - spis dig mæt og glad" af Jane Faerber
6 anmeldelser
Hr. Hoppe / 43 anmeldelse(r)
den 24. november 2014
Super anvendelig bog. Mange spændende opskrifter, som er nemme at lave. I en verden af LCHF er denne et must. Elsker Janes bøger og hendes blog.
Suzzer / 205 anmeldelse(r)
den 26. oktober 2014
Super fin grundbog til indføring i principperne bag LCHF. Her er enkle og nemme opskrifter, indbydende billeder, og det er alt sammen nemt at gå til. Jeg har en veninde, der har tabt sig 6 kg ud fra denne bog, og som har opnået større velvære.
[email protected] / 16 anmeldelse(r)
den 07. maj 2014
Dejlig opskriftsbog med indbydende billeder, lækre beskrivelser og opskrifter, der er lige til at gå til, også hvis du aldrig tidligere har stiftet bekendtskab med LCHF!
Benjamin / 328 anmeldelse(r)
den 01. marts 2014
Vi prøvede denne kur i forholdsvis kort tid. Desværre brød min kæreste sig ikke ret meget om opskrifterne, da det 'hele smager af æg'. Jeg kunne dig godt lide dem. Jeg havde svært ved at forholde mig til, at man skal vende kostpyramiden på hovedet, og spise flødeskum på sin ellers fedtfattige skyr. Hvis man tror på det (og der er ret mange der har gode resultater på vægten), og spiser 100% efter disse principper, så er det verdens nemmeste kur. - men som jeg også prøvede at komme frem til i denne snørklede anmeldelse, så er der stor forskel på hvordan folk opfatter kuren og opskrifterne. Jeg giver den 5 stjerner, og min kæreste giver den 2 - vi må derfor se om vi kan blive enige om en samlet score på 4
Niels Borg-Østerlin / 169 anmeldelse(r)
den 07. januar 2014
Vil du spise anderledes så er Low Carb High Fat måske noget for dig? LCHF er ikke en kur men en livsstil. Lær at spise på en sund og fantasifuld måde. Godt illustreret
Tidech / 26 anmeldelse(r)
den 05. december 2013
Helt igennem nem tilgængelig og super god bog med lækre opskrifter. Livsstilen fungerer super nemt og godt. Har bl.a. hjulpet mig til at sove bedre.