Plusbog logo
Vare lagt i kurv
af
Antal:
Vare lagt i kurv
Vi anbefaler også
af

Når isen brister Camilla Grebe 9788711697832
Når isen brister

Når isen brister

15% PLUSRABAT

Når isen brister

"Spændende karakterer og velskrevet ned i mindste detalje. Jeg kunne ikke lægge den fra mig. Ikke før sidste side var læst." - Stefan Ahnhem, krimiforfatter Emma har en elsker. Jesper er alt, hvad hun... læs mere
6 anmeldelser
Vælg format:
Hvad er forskellen?
Spar 15 kr
84 kr
Store besparelser, gratis fragt og første 30 dage gratis
Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Denne pris gælder for medlemmer. Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Få altid de nyeste bøger, bestsellers og mere end 250.000 bøger til ekstra lave priser.
  • Fri fragt.
 
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Gratis fragt på alle ordrer
Bøger til indkøbspriser
99 kr
Vores lave normalpris
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Leveringstid: 2 - 5 hverdage (59 kr)
Anmeld
bogen
Smugkig i
bogen
Smuglyt
lydbogen
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
90 dages returret
Detaljer
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788711697832
Forfatter(e):
ISBN-10:
8711697830
Indbinding:
Paperback
Sider:
520
Serie:
Den mørke side
Udg. Dato:
9 mar 2018
Oplagsdato:
21 apr 2020
Udgave:
3
Dimensioner:
B: 145mm H: 222mm D: 34mm
Anmeld
bogen
Smugkig i
bogen
Smuglyt
lydbogen

Beskrivelse af Når isen brister

"Spændende karakterer og velskrevet ned i mindste detalje. Jeg kunne ikke lægge den fra mig. Ikke før sidste side var læst." - Stefan Ahnhem, krimiforfatter

Emma har en elsker. Jesper er alt, hvad hun har drømt om og lidt til. Der er bare et lille problem - han er hendes øverste chef; en upraktisk, men også lidt spændende omstændighed. Så forsvinder Jesper lige så uventet, som han dukkede op. Og ikke længe efter findes en kvinde bestialsk myrdet i hans villa. Peter Lindgren, rutineret efterforsker hos kriminalpolitiet, får hjælp af adfærdspsykologen Hanne Lagerlind til at opklare mordet, som har tydelige ligheder med en ti år gammel uopklaret sag.

Når isen brister er en skræmmende og overraskende psykologisk krimi.

"En af årets mest interessante svenske krimier.? - Skånska Dagbladet

"Her er den! Bogen, du ikke må snyde dig selv for. Helt utrolig god!" - Kristina Ohlsson, krimiforfatter

Medlemsfordele

Gratis Fragt
Uanset ordrestørelse og antal af ordrer

Bøger til Indkøbspriser
Spar op til 90% på mere end 250 000 bøger
Skriv en boganmeldelse og VIND!
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
  •    Den der har skrevet flest anmeldelser.
  •    Den, der har skrevet den bedste.
  •    Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser.
Bog anmeldelser
"Når isen brister" af Camilla Grebe
6 anmeldelser
Farmor / 19 anmeldelse(r)
den 11. april 2020
Når Isen Brister - af Camilla Grebe - er en helt igennem fantastisk svensk krimi. Den er skrevet i sektioner ud fra den givne persons synsvinkling, dvs. når vi hører om Emma - den unge butiksekspedient - som har en hemmelig affære med sin chef, er der et kapitel kun om hende! Det gør at man bliver "draget" mere ind i den enkelte persons fortælling! Bogen er en "page turner" af format men samtidig gruopvækkende og velskreven svensk krimi - glæder mig vildt til HUSDYRET, som er en selvstændig fortsættelse.
Lisbeth Maja / 264 anmeldelse(r)
den 26. juli 2017
Emma er forelsket i Jesper og dermed skulle alting jo være i orden. Men Jesper er ikke hr. hvem som helst, han er nemlig hendes chef og han forlanger, at deres forhold forbliver en hemmelighed for omverdenen, hvad Emma er meget modstander af. Pludselig en dag forsvinder Jesper sporløst. Hvad er der sket med ham? Jeg blev meget grebet af " Når isen brister" af Camilla Grebe fra første side og jeg blev meget rørt og følte stor sympati med Emma og Hanne undervejs, de to kvinder som på hver deres måde bestemt ikke har haft nogen nem tilværelse. Jeg blev hele tiden overrasket undervejs. Bedst som jeg troede, jeg var blevet klogere og var kommet et skridt nærmere plottet, tog handlingen i bogen en uventet drejning, hvilket den gjorde adskillige gange undervejs. Jeg giver bogen min varmeste anbefaling til nye læsere.
Britt West / 252 anmeldelse(r)
den 26. august 2016
Middelmådig krimi med jævne personer, som jeg aldrig rigtig følte, at jeg kom helt ind under huden på. Jeg er normalt vild med bøger med skiftende synsvinkler, jeg synes, det tilfører en fin dimension til historierne, og det gjorde det sådan set også i denne, men jeg blev alligevel aldrig rigtig fanget af den. Jeg synes, den var tam og langtrukken, og jeg gennemskuede ret hurtigt plottet.
Snedronning / 4 anmeldelse(r)
den 06. juni 2016
En super god og ”kryb ind under huden” krimi. Den er skrevet lidt i stil med ”Brudekjolen”, hvor man bliver ført lidt bag lyset, og først til helt mod slutningen fanger selve plottet. Der er ikke andet at sige end sæt en dag af og læs den! ?
Reader's World / 109 anmeldelse(r)
den 09. maj 2016
Jeg havde ingen forventninger til den her bog, og samtidig havde jeg masser af forventning. Den lyder vildt spændende og jeg glædede mig til at blive revet med på endnu en mordefterforskning. Historien bliver fortalt af tre forskellige vinkler som alle bliver kædet sammen. Det var et fint udgangspunkt som jeg synes godt om. Desværre blev det meste af historien mere en fortælling om de tres livshistorier end en egentlig mordefterforskning. Og det er sgu trættende i længden når det nu er en krimi man sidder med. Det er en psykologisk krimi som ikke kommer med de helt store overraskelser. Ideen med plottet er god, og jeg kan godt se det fungerer på de fleste punkter, men det var bare ikke helt overbevisende og derfor endte bogen med en lidt flad følelse for mig. Der er tydeligt lagt et stort arbejde i bogen, og den er også skrevet godt. Fin som sommerferie læsning.
Pia Klitte / 125 anmeldelse(r)
den 28. april 2016
Bogen starter med fundet af en død kvinde. Hun er halshugget og hovedet er sat op, så hun kan 'se' dem der kommer ind. Så er vi igang. Bogen er delt op i 3 fortællere, Emma, Hanne og Peter. Peter er efterforsker i sagen, han har et anstrengt forhold til sin eks, som han har en søn med. Han lagde klart ud dengang, at han ikke ville have børn!! Peter havde et forhold for 10 år siden med Hanne, adfærdspsykolog, han opfordrede hende til at forlade hendes mand men fortrød i ellevte time. Hanne er gift med Owe. Det er som om, han har taget magten i deres ægteskab, og at han ofrer sig for Hanne, som er i behandling for begyndende demens. Emma er en ung pige, hun har mistet begge forældre og arbejder i en tøjkæde. Hun er hemmeligt forlovet med Jesper Orre, direktøren i kæden. Det piner hende, at det SKAL være hemmeligt. Igennem bogen hører vi om hver af fortællernes liv, og om opklaringen af mordet på den halshuggede kvinde. Lidt triviel, men med et tvist af spænding. Opklaringen af mordet stod klar for mig ca 2/3 inde i bogen.