Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv

Medlemskab

Få adgang til altid billige læseoplevelser og mere til – uden forpligtelser

Med et medlemskab hos Plusbog får du adgang til altid billige bøger, hobbyartikler, spil og legetøj m.m.

Jo længere tid du er medlem, jo flere fordele optjener du, da vi belønner loyale medlemmer.

Du er ikke forpligtet til at være medlem i en bestemt periode, og du er heller ikke forpligtet til at købe et bestemt antal bøger. Du bestemmer således selv i hvor stort omfang, du ønsker at gøre brug af dit medlemskab hos Plusbog.

Et Plusbog medlemskab koster 0 kr./første 7dage. Herefter automatisk 89 kr./30 dage i et løbende abonnement, og der er ikke nogen begrænsning på, hvor mange bøger du kan købe (så længe du ikke rammer vores fair-use grænse, som under 1% af vores medlemmer vil opleve at ramme). De første 100 dage er du GULDmedlem. Efter 100 dages medlemskab bliver du automatisk opgraderet til PLATINmedlem – og ud over de fordele, som du fik som GULDmedlem, så får alle PLATINmedlemmer en gratis e-bog hver måned og får tilbudt ekstra lave Platinpriser på Dagens Tilbud og månedens særtilbud.

Du kan også tilmelde dig Plusbog Streaming for kun 129 kr./30 dg. Oveni dit normale Plusbog-medlemskab får du ubegrænset adgang til frit at streame tusindvis af lyd- og e-bøger hos Bookmate. Fri streaming betyder, at du har ubegrænset adgang til at lytte og læse til alle de lydbøger og e-bøger i Bookmates app, som du vil. I app’en finder du blandt andet et stort udvalg af nye titler, bestsellere, klassikere, forretningsbøger og børnebøger. Når du streamer, downloades indholdet ikke, og optager dermed ikke plads på din mobil, tablet eller computer. 

Hvorfor forblive medlem?

Hvis du udmelder dig, mister du alle dine optjente fordele og skal starte forfra med at optjene anciennitet. Afmelder du i en gratis periode, stopper adgangen til medlemskabet omgående, og du kan ikke igen få en gratis periode men må betale 89 kr./30 dage, hvis du ønsker at købe flere bøger.

Ja det kan man godt. De bestilte bøger vil blive sendt til dig, også selvom medlemskabet skulle være afmeldt.

Du skal dog være opmærksom på, at jo længere tid du er medlem, jo større fordele optjener du.

Samt at hvis du udmelder dig, mister du alle dine optjente fordele og muligheden for at indmelde dig igen til den gratis introperiode på 7 dage.

Når du opretter dit medlemskab, bestemmer du selv, hvilken adgangskode du ønsker. Der er ingen krav til antal af tegn m.m.

Hvis systemet ikke vil acceptere din valgte adgangskode, eller hvis du har glemt den, kan du altid få en ny kode tilsendt ved at trykke på "Har du glemt din adgangskode?" i login-boksen.

Efterfølgende kan du selv ændre adgangskoden under "Min profil" i "Mit Plusbog".

Når du har oprettet et medlemskab, får du adgang til "KONTO" øverst på Plusbog.dk. Her kan du se status på dit medlemskab, se hvilke fordele du har optjent samt afmelde dit medlemskab.

For at afmelde medlemskabet skal du først logge ind med din emailadresse og det password, du har oprettet dig med ved indmeldelsen. Dette gør du i "Log ind" øverst oppe på Plusbog.dk Derefter går du til "KONTO" og "Mit Medlemskab" og trykker blot på knappen med teksten "Opsig mit medlemskab". Du vil straks herefter kunne se din afmelding registreret inde på siden og vil også modtage en mail med bekræftelse på din afmelding. Du kan også altid ringe eller skrive til os, hvis du har problemer med at afmelde medlemskabet.

Medlemskabet vil fortsat kunne benyttes til køb af billige varer i den resterende del af den betalte periode og stopper herefter helt automatisk. Afmelder du medlemskabet i en gratis periode, lukker det helt ned med det samme.

Du skal være opmærksom på, at jo længere tid du er medlem, jo billigere bliver forsendelsen, og du får særligt lave priser på udvalgte bøger.

Det er ikke muligt at svare retur på en bestillings-/ordrebekræftelse, da disse mails bliver sendt fra en no reply-mail.

Når du foretager din første bestilling af et produkt på Plusbog.dk, bliver du i ordreprocessen automatisk tilbudt af blive medlem af Plusbog. Når du har accepteret betingelserne for medlemskabet og afsluttet din bestilling, oprettes dit medlemskab.

Et Plusbog medlemskab koster 0 kr./første 7 dage. Herefter automatisk 89 kr./30 dage i et løbende abonnement.

Du kan også tilmelde dig Plusbog Streaming for kun 129 kr./30 dg. Oveni dit normale Plusbog-medlemskab får du ubegrænset adgang til frit at streame tusindvis af lyd- og e-bøger hos Bookmate. Fri streaming betyder, at du har ubegrænset adgang til at lytte og læse til alle de lydbøger og e-bøger i Bookmates app, som du vil. I app’en finder du blandt andet et stort udvalg af nye titler, bestsellere, klassikere, forretningsbøger og børnebøger. Når du streamer, downloades indholdet ikke, og optager dermed ikke plads på din mobil, tablet eller computer. 

Du kan afmelde dit medlemskab, når du ønsker det. Husk blot, at jo længere tid du er medlem, jo flere fordele optjener du. F.eks. større besparelser på bøgerne, billigere porto og e-bøger til 0 kr.

Du logger ind via "Log ind" øverst til højre på Plusbog.dk ved hjælp af din emailadresse og den adgangskode, som du valgte, da du oprettede medlemskabet. Hvis du har glemt din adgangskode, kan du oprette en ny kode, ved at trykke på "Har du glemt din adgangskode?" i login-boksen. Modtager du ikke en ny adgangskode, er det sikkert fordi, medlemskabet er tegnet med en anden mailadresse end den, du forsøger at logge ind med.

Ja, de varer, som du bestiller, mens du er medlem, bliver sendt til dig – også selvom din medlemsperiode er udløbet, inden varen er leveret.

Efter 100 dages ubrudt medlemskab, bliver du automatisk opgraderet til at være PLATINmedlem. Derved får du adgang til alle Platinfordelene som specialpris på dagens og månedens tilbud og gratis e-boggave hver måned.

Du kan også tilmelde dig Plusbog Streaming for kun 129 kr./30 dg. og få de samme fordele som PLATINmedlemmer med det samme. Oveni dit normale Plusbog-medlemskab får du ubegrænset adgang til frit at streame tusindvis af lyd- og e-bøger hos Bookmate. Fri streaming betyder, at du har ubegrænset adgang til at lytte og læse til alle de lydbøger og e-bøger i Bookmates app, som du vil. I app’en finder du blandt andet et stort udvalg af nye titler, bestsellere, klassikere, forretningsbøger og børnebøger. Når du streamer, downloades indholdet ikke, og optager dermed ikke plads på din mobil, tablet eller computer. 

Når du er logget ind på dit medlemskab, kan du se den aktuelle status på dit medlemskab under "Mit Plusbog" øverst på Plusbog.dk. Her fremgår det, hvor længe der er til, du bliver PLATINmedlem.

Ja, så snart du har afmeldt dit medlemskab under "Mit Plusbog", vil du både kunne se status på afmeldingen inde på siden, og vi sender en mail til dig med en bekræftelse på din afmelding.

Ja, medlemskabet løber, indtil du selv afmelder det under "Mit Plusbog" øverst oppe på Plusbog.dk, jvf. betingelserne.

Jo længere tid du er medlem, jo billigere forsendelse optjener du, og jo flere fordele optjener du.

Vælger du at afmelde medlemskabet, mister du dine optjente fordele, og afmelder du i en gratis periode, lukker medlemskabet helt ned med det samme.

Til dit abonnementskøb er knyttet den lovbestemte fortrydelsesret på 14 dage. Du kan kun fortryde, hvis du IKKE har taget dit abonnement i brug indenfor de 14 dage. Du tager dit abonnement/din serviceydelse i brug, når du ved hjælp af dit abonnement gennemfører et køb på Plusbog.dk. Da du har indgået en aftale om et abonnement, er der kun fortrydelsesret ved aftalens indgåelse og ikke i forbindelse med den løbende betaling.

Fortrydelsesretten bortfalder altså, så snart du har bestilt en vare og gælder også for det løbende medlemskab.

Der refunderes ikke penge for medlemskabet ved fortrydelse af bogkøb. Afmelder du medlemskabet midt i en periode, har du adgang perioden ud, og dette stopper hermed automatisk, når perioden, du senest har betalt for, udløber. Hvis du afmelder medlemskabet i en gratis periode, ophører det øjeblikkeligt.

Du finder de uddybede medlemsbetingelser under "Medlemskab" allernederst på Plusbog.dk.

Det er ikke muligt at tegne et medlemskab uden først aktivt at have accepteret betingelserne, som også bliver mailet til dig i din ordrebekræftelse.

Hvis du er medlem, kan du logge ind og via "KONTO", se status på dit medlemskab, samt de betingelser der knyttet til medlemskabet.

Medlemskabet er løbende og skal opsiges, når du ikke ønsker det længere. Det bliver automatisk fornyet til 89 kr./30 dage. Tilmelder du dig Plusbog Streaming betaler du 129 kr./30 dg., og du får med det samme adgang til Bookmates app.

Ved din tilmelding accepterer du, at Plusbog må trække det aftalte beløb periodevis i overensstemmelse med det valgte produkt.

Du kan til enhver tid stoppe eller slette dit løbende abonnement på Plusbog.dk under ”Mit Plusbog” med virkning fra udgangen af den igangværende periode.

Via medlemskabet får du adgang til bøger, hobbyartikler, skoleartikler, brætspil, oplevelser m.m., som vi sælger til priser langt under, hvad du ellers skulle give (og ofte langt under vores indkøbspris).

Så allerede ved et enkelt køb vil du som regel have sparet mange flere penge, end hvad dit medlemskab koster.
Derudover får du, jo længere tid du har dit medlemskab, også ekstra fordele så som billigere forsendelse og særtilbud.

Alle disse fordele kan du se ved at gå ind på ”Mit Plusbog" øverste oppe på Plusbog.dk, ligesom du også kan se status på dit medlemskab her, og det er også her, du opsiger dette, når du ikke længere ønsker fornyelse.

Ja, du kan sagtens nå at fortryde din afmeldelse af medlemskabet, hvis dette ikke er udløbet endnu.
Du genaktiverer blot medlemskabet under "Mit Plusbog" og knappen "Genaktivér mit medlemskab". Medlemskabet bliver derved genaktiveret og alle medlemsfordele og anciennitet fra tidligere medlemskab genaktiveres. 

Hvis du afmelder medlemskabet i en gratis periode, kan du ikke fortryde din afmelding.

Som medlem hos Plusbog.dk kan du frit købe så mange bøger, du ønsker, så længe det er til eget, privat brug i din husstand. 

 

Det kan du desværre ikke. Hvis du udmelder dig, mister du alle dine optjente fordele. Tilmelder du dig igen, starter du forfra med at optjene anciennitet.

Der kan være flere årsager til, at medlemskabet ligger i din indkøbskurv til 89 kr:

- Hvis du eller en anden i husstanden tidligere har haft et medlemskab inden for 6 måneder, bliver du ikke tilbudt 7 dage gratis og skal dermed betale de 89 kr/30 dage for medlemskabet med det samme.

- Hvis du allerede er medlem, skal du huske at logge ind, inden du foretager et køb – ellers tror systemet, at du er nyt medlem, og lægger medlemskabet i din indkøbskurv.

Betalingen stopper den dag, du afmelder medlemskabet, men du har naturligvis adgang til medlemskabet og dine fordele i resten af den periode, du har betalt for. Den dag, medlemskabet igen skulle have været fornyet, lukker det helt ned og kan ikke anvendes længere. Herefter kan du heller ikke fortryde din afmeldelse.

Hvis du afmelder medlemskabet i en gratis periode, lukker det helt ned med det samme.

Få endnu flere fordele med Plusbog Streaming for kun 129 kr./30 dg. Oveni dit normale Plusbog-medlemskab får du ubegrænset adgang til frit at streame tusindvis af lyd- og e-bøger hos Bookmate. 

Fri streaming betyder, at du har ubegrænset adgang til at lytte og læse til alle de lydbøger og e-bøger i Bookmates app, som du vil. I app’en finder du blandt andet et stort udvalg af nye titler, bestsellere, klassikere, forretningsbøger og børnebøger. Når du streamer, downloades indholdet ikke, og optager dermed ikke plads på din mobil, tablet eller computer. 

Når du har tilmeldt dig Plusbog Streaming, vil du få tilsendt en mail fra os med information om, hvordan du kommer igang med Bookmate. Når du har oprettet dig hos Bookmate, er du klar til at streame lyd- og ebøger. Hvis du ikke har modtaget en informationsmail fra os, så prøv at tjekke dit spamfilter.

Hvis du fortryder? Afmeld når som helst - og medlemskabet stopper ved udgangen af din betalingsperiode (30 dage). Du kan sagtens skifte til et almindeligt Plusbog medlemskab efter endt betalingsperiode og beholde din PLATIN medlemsstatus. 

Betingelser for Plusbog Streaming:
Et Plusbog Streaming medlemskab kan oprettes ved at tilvælge det i bestillingsprocessen, når der købes første gang til medlemspris. Hvis du allerede har et Plusbog medlemskab og gerne vil opgradere til et Plusbog Streaming medlemskab kan du gøre dette under mit Plusbog. Medlemskabet er til personligt brug og kan bruges af én person.
Medlemskabet kan oprettes af privatpersoner, der er fyldt 18 år og ikke af virksomheder eller offentlige institutioner mv. Hvis dine læsebehov ændrer sig, kan du skifte til en anden type medlemskab. Hvis du skifter fra et Plusbog medlemskab til et Plusbog Streaming medlemskab, vil du med det samme overgå til det nye type medlemskab og blive opkrævet 129 kr./30 dage i et løbende abonnement. Du vil få refunderet restbeløbet for indeværende periode af dit Plusbog medlemskab. Hvis du omvendt skifter fra et Plusbog Streaming medlemskab til et Plusbog medlemskab, vil det løbende abonnement på 89 kr./30 dage først starte, efter den indeværende periode af dit Plusbog Streaming medlemskab er udløbet. Prisen ved skift tilbage til et Plusbog medlemskab vil være 89 kr./30 dage uanset abonnementsprisen på et eventuelt tidligere Plusbog medlemskab.

Vi matcher laveste netpris for medlemmer - ganske enkelt! Som medlem af Plusbog.dk får du alle dine bøger samt øvrige produkter til den bedste pris, der kan findes online - også selv om denne pris er en medlemspris ved en af vores konkurrenter. Samtidig får du den gode service, som vi er kendte for hos Plusbog. På denne måde er du som medlem garanteret den bedste handel, hver gang du køber varer hos os.  

Du kan læse alt om prismatch ved at klikke her.

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?
Telefonen er midlertidig lukket. Men du kan altid skrive til os.