Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv

Produkter

Leveringstiden er mellem 1-7 hverdage fra din bestilling er modtaget. Den varierer fra produkt til produkt. Du finder leveringstiden for den enkelte vare lige under varens titel. Vær opmærksom på, at bøger kan forudbestilles et halvt år inden udgivelse, og vi anbefaler, at disse bøger bestilles separat, da vi som udgangspunkt sender en ordre samlet.

Ja, når du bestiller dine varer, skal du blot taste modtagerens navn og adresse i feltet under "Opret ny leveringsadresse?" eller "Vælg en anden leveringsadresse", afhængig af om du ønsker leveret direkte eller vil vælge nærmeste pakkeshop. Hvis du ønsker at ændre adresse på en ordre, som allerede er bestilt, skal du kontakte os under Kundeservice her på siden, så ændrer vi gerne adressen for dig. Ordrer, som allerede er under pakning på lageret eller afsendt, kan vi desværre ikke ændre adresse på.

Ønsker du, at modtageren skal afhente pakken i en pakkeshop, anbefaler vi, at du skriver modtagerens navn og adresse i den almindelige bestillingsadresse. Herefter kan du vælge den ønskede pakkeshop, og modtageren vil stå som afhenter af pakken.

Vi leverer kun varer til adresser i Danmark, da vi desværre ikke kan håndtere en forsendelse til udlandet. Dog kan e-bøger og lydbøger godt bestilles af personer bosat uden for Danmark.

Vi har desværre ikke mulighed for gaveindpakning af varer eller personlige hilsner på forsendelser.

Hvis du melder dig ind, bliver portoen billigere for dig. For medlemmer er prisen 0 kr. pr. ordre for levering til pakkeshop og 19 kr. for hjemmelevering. Ikke-medlemmer betaler 59 kr. for levering til pakkeshop og 69 kr. for hjemmelevering.

Du kan se alle fordelene i fordelsskemaet, som du finder under "Fordele" i menulinjen øverst på Plusbog.dk.

Hvis "Køb-knappen" ikke er aktiv, kan det skyldes, at bogen først udkommer senere, eller at varen evt. er udsolgt pt. og derfor først kan lægges i kurven fra det angivne tidspunkt, der er oplyst under varens titel.

Prisen for levering afhænger af om du er medlem, eller om du handler uden medlemskab:

For ikke-medlemmer er prisen 59 kr. pr. ordre for levering til pakkeshop og 69 kr. for hjemmelevering.

For medlemmer er prisen 0 kr. pr. ordre for levering til pakkeshop og 19 kr. for hjemmelevering.


Du kan i øvrigt se alle fordelene i fordelsskemaet, som du finder under "Fordele" øverst på Plusbog.dk.

Ja, det kan du sagtens. Der er i princippet ingen begrænsninger for hvor mange bøger, du kan bestille, så længe det er til eget, privat forbrug. 

Så vidt muligt flexleverer vi med dao, men i nogle tilfælde leverer vi med Post Nord.

dao leverer pakker uden afleveringskvittering i tidsrummet 02.30-08.00 i din postkasse, ved din hovedør eller i en dao-pakkeshop nær dig - uden at benytte ringklokke eller dørtelefon. Du vil efterfølgende modtage en sms fra dao med information om, hvor pakken er leveret.

Vælger du leveringsmetoden "Hjem til dig", så skal du være opmærksom på, at dao ofte leverer om natten, og vi forbeholder os retten til at levere i pakkeshop, hvis ikke dao kan levere pakken forsvarligt ved døren eller i postkasse på den oplyste adresse.

De fire mest brugte bogindbindinger er: indbundet, hæftet, paperback og hardback.

Indbundet: Typisk en førsteudgave af en bog. Oftest med hård ryg, godt papir og mange gange med smudsomslag. RIGTIG GOD KVALITET.

Hæftet: Typisk en førsteudgave af en bog. Blød ryg, godt papir, ofte med "flapper" på for- og bagside. RIGTIG GOD KVALITET. Den går også under betegnelsen softcover.

Hardback: Typisk en billig udgave af en bog. Hård ryg, mindre godt papir og tryk.

Paperback: Typisk en billig udgave af en bog. Blød ryg, mindre godt papir og tryk.

Det er nemt at oprette en boganmeldelse. Under KONTO --> Bedøm produkter kan du nemt anmelde de varer, du har købt hos Plusbog.dk. Din boganmeldelse skal være mindst 120 tegn og du skal give bogen stjerner fra 1-5. Når du har indsendt din boganmeldelse, læser vi den igennem, og så får du besked, når du kan finde den på Plusbog.dk.

Hver måned belønner vi 3 anmeldere blandt de af vores kunder, der har skrevet boganmeldelser af bøger på Plusbog i den forgangne måned. Vinderne får hver 1 valgfri bog (værdi op til kr. 350,-), som de vælger på Plusbog. Vi udvælger 3 vindere på baggrund af følgende 3 kriterier:  

  • Vi belønner kvantitet såvel som kvalitet. Den der har skrevet flest anmeldelser i den forgangne måned vinder en bog. Jo flere anmeldelser du skriver, jo større chance har du for at vinde. 
  • Vi belønner den, der efter vores vurdering har skrevet den bedste, mest kvalificerede og brugbare anmeldelse.  
  • Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser hver måned, så alle anmeldere har en chance for at vinde.

Du kan se tidligere vindere og læse meget mere om boganmeldelser her.

 

Nej, det er desværre ikke muligt selv at afhente varer købt hos os. Varerne sendes fra et stort lager i Køge, hvor der ikke forefindes en administration.

Hvis en bog ikke findes på vores hjemmeside, kan vi som udgangspunkt ikke skaffe den. Vi bestræber os altid på at holde vores side 100 % opdateret med tilgængelige titler, leveringstider etc.

  • Et Plusbog-gavekort er gyldigt 3 år fra udstedelssdatoen
  • Gavekortet kan bruges til køb af produkter og/eller de første 30 dages medlemskab (hvis man ønsker medlemskab)
  • Beløbet kan deles over flere gange, så man ikke skal indløse hele gavekortet på én gang.
  • Vi sender gavekortet som PDF direkte til den e-mailadresse, du har brugt ved bestillingen. Herefter kan du sende gavekortet videre pr. e-mail eller printe det.
  • Ved indløsning indtastes gavekort-koden på den side, hvor man vælger betalingsform i forbindelse med bestilling.
  • Gavekortet kan købes lige her.
  • Du finder mere information om Plusbog gavekort i vores handelsbetingelser her.

Et digitalt oplevelsesgavekort fra GoDream leveres til dig pr. e-mail, når du har gennemført bestillingen, så det er den perfekte gaveidé - uanset om du skal bruge det om 15 minutter eller om 15 dage. Du får ikke en fysisk vare tilsendt med posten. 

GoDream garanterer gratis og ubegrænset ombytning på www.oplevelsesgaver.dk indenfor gyldighedsperioden. 

Se hvor længe det enkelte oplevelsesgavekort er gyldigt i varebeskrivelsen.

Læs mere om køb af GoDream oplevelsesgavekort til medlemspriser i vores betingelser her. Og find alle GoDream oplevelsesgavekort her.

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?
Telefonen er midlertidig lukket. Men du kan altid skrive til os.