Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
The Art of Carbohydrate Analysis
Af: Gerrit J. Gerwig Engelsk Hardback
SPAR
kr 201
The Art of Carbohydrate Analysis
Af: Gerrit J. Gerwig Engelsk Hardback
List of abbreviations

Preface

Introduction

Chapter 1 The World of Carbohydrates

 

Chapter 2 Basic Knowledge of Glycobiology

2.1 Monosaccharides

                        2.1.1 The Molecular Structure

                        2.1.2 D/L-forms of Monosaccharides

                        2.1.3 Specific Monosaccharides

2.2 Oligosaccharides

2.3 Polysaccharides

2.4 Glycoconjugates

2.4.1 Glycoproteins

2.4.1.1 N-glycans

2.4.1.2 O-glycans

2.4.1.3 Blood Group Determinants

                                    2.4.1.4 Different Types of Glycosylation

                                    2.4.1.5 Glycosides

2.4.2 Proteoglycans and Glycosaminoglycans

2.4.3 Glycolipids

2.4.4 Glycosylphosphatidyl-inositol Membrane Anchors

            2.5 Intrinsic Complexity of Carbohydrates

            2.6 Working in a Laboratory

 

Chapter 3 Carbohydrates involved in Diseases                                 

 

Chapter 4 Detection of Carbohydrate by Colorimetric Methods

4.1 Introduction

4.2 Preparing Standard Sugar Solutions for Calibration Curves

4.3 General tests

            4.3.1 Detection of Carbohydrate by a Spot Test

            4.3.2 Phenol-Sulfuric Acid Assay

            4.3.3 Anthrone Test

4.3.4 Molisch''s Test

4.3.5 Fehling''s Test

4.3.6 Benedict''s Test

4.3.7 Barfoed''s Test

            4.4 Specific Tests

4.4.1 Seliwanoff''s Test for Ketoses

4.4.2 Bial''s Test for Pentoses 

                        4.4.3 Colorimetric Analysis of (N-acetyl) Aminosugars

                        4.4.4 Colorimetric Analysis of Uronic Acids

                        4.4.5 Colorimetric Analysis of Sialic Acids

                        4.4.6 Iodine Test for Starch

 

Chapter 5. Analytical Techniques to Study Carbohydrates

            5.1 Structural Parameters

            5.2 Glycosidic-bond Cleavage techniques

      

Eksklusiv medlemspris 643 kr
Medlemspris 663 kr
Eksklusiv medlemspris og medlemspris er kun for medlemmer. Du bliver automatisk medlem når du køber til eksklusiv medlemspris eller medlemspris. Få 7 dages gratis medlemskab (herefter automatisk 89 kr/30 dage). Læs mere om fordelene
Gratis fragt
23 - 25 hverdage
10 kr
Lavt pakkegebyr
Normalpris 844 kr
Fragt: 59 kr
23 - 25 hverdage
20 kr
Pakkegebyr
Spar 201 kr
Se vores konkurrenters priser her
God 15.828 anmeldelser på
List of abbreviations

Preface

Introduction

Chapter 1 The World of Carbohydrates

 

Chapter 2 Basic Knowledge of Glycobiology

2.1 Monosaccharides

                        2.1.1 The Molecular Structure

                        2.1.2 D/L-forms of Monosaccharides

                        2.1.3 Specific Monosaccharides

2.2 Oligosaccharides

2.3 Polysaccharides

2.4 Glycoconjugates

2.4.1 Glycoproteins

2.4.1.1 N-glycans

2.4.1.2 O-glycans

2.4.1.3 Blood Group Determinants

                                    2.4.1.4 Different Types of Glycosylation

                                    2.4.1.5 Glycosides

2.4.2 Proteoglycans and Glycosaminoglycans

2.4.3 Glycolipids

2.4.4 Glycosylphosphatidyl-inositol Membrane Anchors

            2.5 Intrinsic Complexity of Carbohydrates

            2.6 Working in a Laboratory

 

Chapter 3 Carbohydrates involved in Diseases                                 

 

Chapter 4 Detection of Carbohydrate by Colorimetric Methods

4.1 Introduction

4.2 Preparing Standard Sugar Solutions for Calibration Curves

4.3 General tests

            4.3.1 Detection of Carbohydrate by a Spot Test

            4.3.2 Phenol-Sulfuric Acid Assay

            4.3.3 Anthrone Test

4.3.4 Molisch''s Test

4.3.5 Fehling''s Test

4.3.6 Benedict''s Test

4.3.7 Barfoed''s Test

            4.4 Specific Tests

4.4.1 Seliwanoff''s Test for Ketoses

4.4.2 Bial''s Test for Pentoses 

                        4.4.3 Colorimetric Analysis of (N-acetyl) Aminosugars

                        4.4.4 Colorimetric Analysis of Uronic Acids

                        4.4.5 Colorimetric Analysis of Sialic Acids

                        4.4.6 Iodine Test for Starch

 

Chapter 5. Analytical Techniques to Study Carbohydrates

            5.1 Structural Parameters

            5.2 Glycosidic-bond Cleavage techniques

      

Produktdetaljer
Sprog: Engelsk
Sider: 350
ISBN-13: 9783030777906
Indbinding: Hardback
Udgave:
ISBN-10: 3030777901
Udg. Dato: 24 okt 2021
Længde: 0mm
Bredde: 235mm
Højde: 155mm
Oplagsdato: 24 okt 2021
Forfatter(e): Gerrit J. Gerwig
Forfatter(e) Gerrit J. Gerwig


Kategori Levnedsmiddelteknologi


Sprog Engelsk


Indbinding Hardback


Sider 350


Udgave


Længde 0mm


Bredde 235mm


Højde 155mm

MEDLEMSFORDELE
GRATIS FRAGT
SPAR OP TIL 90%
Andre har også købt
BOG (HÆFTET)
Eksklusiv medlemspris kr 760

kr 1.046
Normalpris
kr 789
Medlemspris
SPAR
kr 286
BOG (HARDBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 768

kr 957
Normalpris
kr 787
Medlemspris
SPAR
kr 189
BOG (PAPERBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 159

kr 187
Normalpris
kr 162
Medlemspris
SPAR
kr 28
BOG (HARDBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 436

kr 496
Normalpris
kr 442
Medlemspris
SPAR
kr 60
BOG (PAPERBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 452

kr 518
Normalpris
kr 459
Medlemspris
SPAR
kr 66
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 37

kr 50
Normalpris
kr 38
Medlemspris
SPAR
kr 13
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 40

kr 57
Normalpris
kr 42
Medlemspris
SPAR
kr 17
BOG (PAPERBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 423

kr 479
Normalpris
kr 429
Medlemspris
SPAR
kr 56
BOG (HARDBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 920

kr 1.159
Normalpris
kr 944
Medlemspris
SPAR
kr 239
BOG (HARDBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 295

kr 304
Normalpris
kr 296
Medlemspris
SPAR
kr 9
BOG (PAPERBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 525

kr 607
Normalpris
kr 533
Medlemspris
SPAR
kr 82
BOG (PAPERBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 122

kr 125
Normalpris
kr 122
Medlemspris
SPAR
kr 3
BOG (PAPERBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 107

kr 111
Normalpris
kr 107
Medlemspris
SPAR
kr 4
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 380

kr 499
Normalpris
kr 392
Medlemspris
SPAR
kr 119
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 214

kr 320
Normalpris
kr 225
Medlemspris
SPAR
kr 106
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 859

kr 1.499
Normalpris
kr 923
Medlemspris
SPAR
kr 640
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 170

kr 270
Normalpris
kr 180
Medlemspris
SPAR
kr 100
BOG (HÆFTET)
Eksklusiv medlemspris kr 199

kr 299
Normalpris
kr 209
Medlemspris
SPAR
kr 100
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 203

kr 300
Normalpris
kr 213
Medlemspris
SPAR
kr 97
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 229

kr 299
Normalpris
kr 236
Medlemspris
SPAR
kr 70
Vi anbefaler også
BOG (PAPERBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 667

kr 821
Normalpris
kr 682
Medlemspris
SPAR
kr 154
BOG (PAPERBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 461

kr 529
Normalpris
kr 468
Medlemspris
SPAR
kr 68
BOG (PAPERBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 404

kr 506
Normalpris
kr 414
Medlemspris
SPAR
kr 102
BOG (HARDBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 404

kr 506
Normalpris
kr 414
Medlemspris
SPAR
kr 102
BOG (PAPERBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 407

kr 506
Normalpris
kr 417
Medlemspris
SPAR
kr 99
BOG (PAPERBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 307

kr 330
Normalpris
kr 309
Medlemspris
SPAR
kr 23
BOG (HARDBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 487

kr 563
Normalpris
kr 495
Medlemspris
SPAR
kr 76
BOG (PAPERBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 437

kr 495
Normalpris
kr 443
Medlemspris
SPAR
kr 58
BOG (HARDBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 817

kr 1.026
Normalpris
kr 838
Medlemspris
SPAR
kr 209
BOG (HARDBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 321

kr 430
Normalpris
kr 332
Medlemspris
SPAR
kr 109
BOG (PAPERBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 331

kr 386
Normalpris
kr 337
Medlemspris
SPAR
kr 55
BOG (PAPERBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 534

kr 619
Normalpris
kr 543
Medlemspris
SPAR
kr 85
BOG (PAPERBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 365

kr 404
Normalpris
kr 369
Medlemspris
SPAR
kr 39
BOG (PAPERBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 224

kr 276
Normalpris
kr 229
Medlemspris
SPAR
kr 52