Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
The Art of Carbohydrate Analysis
Af: Gerrit J. Gerwig Engelsk Hardback
SPAR
kr 201
The Art of Carbohydrate Analysis
Af: Gerrit J. Gerwig Engelsk Hardback
List of abbreviations

Preface

Introduction

Chapter 1 The World of Carbohydrates

 

Chapter 2 Basic Knowledge of Glycobiology

2.1 Monosaccharides

                        2.1.1 The Molecular Structure

                        2.1.2 D/L-forms of Monosaccharides

                        2.1.3 Specific Monosaccharides

2.2 Oligosaccharides

2.3 Polysaccharides

2.4 Glycoconjugates

2.4.1 Glycoproteins

2.4.1.1 N-glycans

2.4.1.2 O-glycans

2.4.1.3 Blood Group Determinants

                                    2.4.1.4 Different Types of Glycosylation

                                    2.4.1.5 Glycosides

2.4.2 Proteoglycans and Glycosaminoglycans

2.4.3 Glycolipids

2.4.4 Glycosylphosphatidyl-inositol Membrane Anchors

            2.5 Intrinsic Complexity of Carbohydrates

            2.6 Working in a Laboratory

 

Chapter 3 Carbohydrates involved in Diseases                                 

 

Chapter 4 Detection of Carbohydrate by Colorimetric Methods

4.1 Introduction

4.2 Preparing Standard Sugar Solutions for Calibration Curves

4.3 General tests

            4.3.1 Detection of Carbohydrate by a Spot Test

            4.3.2 Phenol-Sulfuric Acid Assay

            4.3.3 Anthrone Test

4.3.4 Molisch''s Test

4.3.5 Fehling''s Test

4.3.6 Benedict''s Test

4.3.7 Barfoed''s Test

            4.4 Specific Tests

4.4.1 Seliwanoff''s Test for Ketoses

4.4.2 Bial''s Test for Pentoses 

                        4.4.3 Colorimetric Analysis of (N-acetyl) Aminosugars

                        4.4.4 Colorimetric Analysis of Uronic Acids

                        4.4.5 Colorimetric Analysis of Sialic Acids

                        4.4.6 Iodine Test for Starch

 

Chapter 5. Analytical Techniques to Study Carbohydrates

            5.1 Structural Parameters

            5.2 Glycosidic-bond Cleavage techniques

      

Eksklusiv medlemspris 643 kr
Medlemspris 663 kr
Eksklusiv medlemspris og medlemspris er kun for medlemmer. Du bliver automatisk medlem når du køber til eksklusiv medlemspris eller medlemspris. Få 7 dages gratis medlemskab (herefter automatisk 89 kr/30 dage). Læs mere om fordelene
Gratis fragt
23 - 25 hverdage
10 kr
Lavt pakkegebyr
Normalpris 844 kr
Fragt: 59 kr
23 - 25 hverdage
20 kr
Pakkegebyr
Spar 201 kr
Se vores konkurrenters priser her
God 15.856 anmeldelser på
List of abbreviations

Preface

Introduction

Chapter 1 The World of Carbohydrates

 

Chapter 2 Basic Knowledge of Glycobiology

2.1 Monosaccharides

                        2.1.1 The Molecular Structure

                        2.1.2 D/L-forms of Monosaccharides

                        2.1.3 Specific Monosaccharides

2.2 Oligosaccharides

2.3 Polysaccharides

2.4 Glycoconjugates

2.4.1 Glycoproteins

2.4.1.1 N-glycans

2.4.1.2 O-glycans

2.4.1.3 Blood Group Determinants

                                    2.4.1.4 Different Types of Glycosylation

                                    2.4.1.5 Glycosides

2.4.2 Proteoglycans and Glycosaminoglycans

2.4.3 Glycolipids

2.4.4 Glycosylphosphatidyl-inositol Membrane Anchors

            2.5 Intrinsic Complexity of Carbohydrates

            2.6 Working in a Laboratory

 

Chapter 3 Carbohydrates involved in Diseases                                 

 

Chapter 4 Detection of Carbohydrate by Colorimetric Methods

4.1 Introduction

4.2 Preparing Standard Sugar Solutions for Calibration Curves

4.3 General tests

            4.3.1 Detection of Carbohydrate by a Spot Test

            4.3.2 Phenol-Sulfuric Acid Assay

            4.3.3 Anthrone Test

4.3.4 Molisch''s Test

4.3.5 Fehling''s Test

4.3.6 Benedict''s Test

4.3.7 Barfoed''s Test

            4.4 Specific Tests

4.4.1 Seliwanoff''s Test for Ketoses

4.4.2 Bial''s Test for Pentoses 

                        4.4.3 Colorimetric Analysis of (N-acetyl) Aminosugars

                        4.4.4 Colorimetric Analysis of Uronic Acids

                        4.4.5 Colorimetric Analysis of Sialic Acids

                        4.4.6 Iodine Test for Starch

 

Chapter 5. Analytical Techniques to Study Carbohydrates

            5.1 Structural Parameters

            5.2 Glycosidic-bond Cleavage techniques

      

Produktdetaljer
Sprog: Engelsk
Sider: 350
ISBN-13: 9783030777906
Indbinding: Hardback
Udgave:
ISBN-10: 3030777901
Udg. Dato: 24 okt 2021
Længde: 0mm
Bredde: 235mm
Højde: 155mm
Oplagsdato: 24 okt 2021
Forfatter(e): Gerrit J. Gerwig
Forfatter(e) Gerrit J. Gerwig


Kategori Levnedsmiddelteknologi


Sprog Engelsk


Indbinding Hardback


Sider 350


Udgave


Længde 0mm


Bredde 235mm


Højde 155mm


Udg. Dato 24 okt 2021


Oplagsdato 24 okt 2021

MEDLEMSFORDELE
GRATIS FRAGT
SPAR OP TIL 90%
Andre har også købt
BOG (HÆFTET)
Eksklusiv medlemspris kr 760

kr 1.046
Normalpris
kr 789
Medlemspris
SPAR
kr 286
BOG (HARDBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 768

kr 957
Normalpris
kr 787
Medlemspris
SPAR
kr 189
BOG (PAPERBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 160

kr 190
Normalpris
kr 163
Medlemspris
SPAR
kr 30
BOG (HARDBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 446

kr 506
Normalpris
kr 452
Medlemspris
SPAR
kr 60
BOG (PAPERBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 455

kr 518
Normalpris
kr 461
Medlemspris
SPAR
kr 63
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 37

kr 50
Normalpris
kr 38
Medlemspris
SPAR
kr 13
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 40

kr 57
Normalpris
kr 42
Medlemspris
SPAR
kr 17
BOG (PAPERBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 433

kr 490
Normalpris
kr 439
Medlemspris
SPAR
kr 57
BOG (HARDBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 920

kr 1.159
Normalpris
kr 944
Medlemspris
SPAR
kr 239
BOG (HARDBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 298

kr 307
Normalpris
kr 299
Medlemspris
SPAR
kr 9
BOG (PAPERBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 525

kr 607
Normalpris
kr 533
Medlemspris
SPAR
kr 82
BOG (PAPERBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 122

kr 125
Normalpris
kr 122
Medlemspris
SPAR
kr 3
BOG (PAPERBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 109

kr 112
Normalpris
kr 109
Medlemspris
SPAR
kr 3
BOG (HÆFTET)
Eksklusiv medlemspris kr 200

kr 280
Normalpris
kr 208
Medlemspris
SPAR
kr 80
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 380

kr 499
Normalpris
kr 392
Medlemspris
SPAR
kr 119
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 208

kr 299
Normalpris
kr 217
Medlemspris
SPAR
kr 91
LYDBOG
Eksklusiv medlemspris kr 95

kr 129
Normalpris
kr 98
Medlemspris
SPAR
kr 34
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 214

kr 320
Normalpris
kr 225
Medlemspris
SPAR
kr 106
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 262

kr 349
Normalpris
kr 271
Medlemspris
SPAR
kr 87
BOG (HÆFTET)
Eksklusiv medlemspris kr 188

kr 269
Normalpris
kr 196
Medlemspris
SPAR
kr 81
Vi anbefaler også
BOG (PAPERBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 667

kr 821
Normalpris
kr 682
Medlemspris
SPAR
kr 154
BOG (PAPERBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 463

kr 529
Normalpris
kr 470
Medlemspris
SPAR
kr 66
BOG (PAPERBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 407

kr 506
Normalpris
kr 417
Medlemspris
SPAR
kr 99
BOG (HARDBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 407

kr 506
Normalpris
kr 417
Medlemspris
SPAR
kr 99
BOG (PAPERBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 407

kr 506
Normalpris
kr 417
Medlemspris
SPAR
kr 99
BOG (PAPERBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 315

kr 337
Normalpris
kr 317
Medlemspris
SPAR
kr 22
BOG (HARDBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 490

kr 563
Normalpris
kr 497
Medlemspris
SPAR
kr 73
BOG (PAPERBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 437

kr 495
Normalpris
kr 443
Medlemspris
SPAR
kr 58
BOG (HARDBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 835

kr 1.047
Normalpris
kr 856
Medlemspris
SPAR
kr 212
BOG (HARDBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 329

kr 438
Normalpris
kr 340
Medlemspris
SPAR
kr 109
BOG (PAPERBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 339

kr 394
Normalpris
kr 345
Medlemspris
SPAR
kr 55
BOG (PAPERBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 534

kr 619
Normalpris
kr 543
Medlemspris
SPAR
kr 85
BOG (PAPERBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 376

kr 416
Normalpris
kr 380
Medlemspris
SPAR
kr 40
BOG (PAPERBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 230

kr 281
Normalpris
kr 235
Medlemspris
SPAR
kr 51