Plusbog logo
Vare lagt i kurv
af
Antal:
Vare lagt i kurv
Vi anbefaler også
af

Tørst Jo Nesbø 9788771467321
Tørst
af: Jo Nesbø

Tørst

af: Jo Nesbø
31% PLUSRABAT

Tørst

af: Jo Nesbø
En morder er løs - i dit hjem - og han er ude efter blod! Den 11. og længe ventede roman om den norske kriminalbetjent Harry Hole. læs mere
4 anmeldelser
Vælg format:
Hvad er forskellen?
Spar 94 kr
205 kr
Store besparelser, gratis fragt og første 30 dage gratis
Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Denne pris gælder for medlemmer. Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Få altid de nyeste bøger, bestsellers og mere end 250.000 bøger til ekstra lave priser.
  • Fri fragt.
 
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Gratis fragt på alle ordrer
Bøger til indkøbspriser
299 kr
Vores lave normalpris
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Leveringstid: 2 - 5 hverdage (59 kr)
Anmeld
bogen
Smugkig i
bogen
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
90 dages returret
Detaljer
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788771467321
Forfatter(e):
ISBN-10:
8771467327
Indbinding:
Indbundet
Sider:
524
Serie:
Harry Hole-serien
Udg. Dato:
21 mar 2017
Oplagsdato:
21 mar 2017
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 155mm H: 220mm D: 40mm
Anmeld
bogen
Smugkig i
bogen

Beskrivelse af Tørst

En morder er løs - i dit hjem - og han er ude efter blod!
 
I 3 år har der været fred og ro i Oslo, men nu er helvede løs igen. En kvinde findes myrdet i sin lejlighed efter en Tinder-date. Kvindens krop er tømt for blod. Der ses bidemærker på hendes hals. Både politiets ledelse og medierne presser for at få den bestialske sag opklaret hurtigt. Kun én mand kan løse opgaven: Harry Hole.
 
Men Harry Hole lever et fredsommeligt liv sammen med sin Rakel og underviser nu på Politiskolen. Han ønsker ikke at vende tilbage til det, der tog næsten alt fra ham. Men han trækkes ind i jagten på den usædvanligt blodtørstige morder, da flere unge kvinder findes dræbt i deres hjem, efter at de har været aktive på dating-app’en Tinder. Harry indser, at han må tilsidesætte alt for endelig at fange den morder, som han aldrig fik fanget. Hans jagtinstinkt er vakt...
 
Tørst er skrevet af Jo Nesbø, og er den 11. roman om Harry Hole, Oslo Politis måske bedste, måske værste, men under alle omstændigheder mest sagnomspundne drabsefterforsker. De første 10 bind i Harry Hole-serien er Flagermusmanden, Kakerlakkerne, Rødhals, Sorgenfri, Marekors, Frelseren, Snemanden, Panserhjerte, Genfærd og Politi.  
 
Der er siden udgivelsen af Tørst også udgivet bogen Kniv.
 
På Plusbog kan du se hele rækkefølgen på Harry Hole-serien
 
”TØRST kombinerer det bedste fra amerikansk og nordisk krimitradition.”
Jyllands-Posten, 5 af 6 stjerner * * * * *
 
”Rædsel på grund af det yderst grumme og blodtørstige plot, som Nesbø mestrer så fuldstændigt.”
Nordjyske Stiftstidende, 5 af 6 stjerner * * * * *
 
”Krimi, når det er allerbedst”Vildmedkrimi.dk ”Nesbø har flair for det makabre og smukke”
Litteratursiden.dk
 
”…en bloddryppende bog med bid i, der ikke vil skuffe hardcore fans.”
Kulturxpressen.dk, 4 af 5 stjerner * * * *
 
”… magen til genialt og udspekuleret handling har jeg sjældent oplevet.”
Krimifan.dk, 5 af 5 hjerter * * * * *
 
”Nesbø er stadig en mester i at skrue et plot sammen”
Bognørden.dk, 5 af 5 hjerter * * * * *
 
”Jo Nesbø formår at skrive krimier med et psykologisk plot, der overrasker, og hvor gedigent opklaringsarbejde ligger til grund for løsningen på mordgåden. Det er godt. Det er rigtigt, rigtigt godt.”
Bogblogger.dk
Medlemsfordele

Gratis Fragt
Uanset ordrestørelse og antal af ordrer

Bøger til Indkøbspriser
Spar op til 90% på mere end 250 000 bøger
Skriv en boganmeldelse og VIND!
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
  •    Den der har skrevet flest anmeldelser.
  •    Den, der har skrevet den bedste.
  •    Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser.
Bog anmeldelser
"Tørst" af Jo Nesbø
4 anmeldelser
CINEMANDRUP / 85 anmeldelse(r)
den 20. februar 2018
Blodsmoothie, jerntænder, vampyrist giver er visuelt blik på hvad næste krimieventyr om Harry Hole handler om. Det er efterhånden 11 bind i serien, men det gør skam ikke gensynsglæden mindre. Hvis du tror du kender forfatter Jo Nesbø, så tager du fejl, for han overrasker dig igen med uforudsigelighedens sande væsen, men dog stadig i den gode stil han er kendt for. Tilfældige kvinder på Tinder dates ender deres dage i tænderne på en vampyrist, som spreder rædsel i Oslo ved at dræbe kvinderne i deres eget hjem. Drabene virker tilfældige og sporerne fører til blindgyder, derfor indkaldes Harry Hole nok engang. Det er dog med modstand fra Harry, idet han efterhånden har slået sig til ro og er gift med Rakel og arbejder som lærer på politiskolen og støtter om Olegs studier, da han er ved at tage uddannelsen som politibetjent. Men med pres fra en højere magt sætter Hole i en situation, som tvinger ham tilbage til hans sande afhængighed: Drabsefterforskning. Det lyder umiddelbart som noget taget ud af en James Bond film, når man hører jerntænder/gebis, men den er god nok. En vampyrist er på fri fod og tørsten er uslukkelig. Et yderst glimrende set-up, som trækker tråde til de andre bind. Det er fangende og nærmest nervepirrende, idet Nesbø ved hvor lang tid han kan tillade sig at holde os på pinebænken og stadig bevare vores interesse. Han gør karaktererne levende på måder som jeg føler andre forfattere burde tage ved lære af. Det er en behagelig og nogle gange ubehagelig detaljegrad han lægger for dagen, men det fremstår bare så meget stærkere, når du har et klart billede for dit indre af miljøet – og det mestrer han. Derfor skal du læse bogen: Hvis du tror, at der ikke er mere krudt i Harry Hole, så tro om. Der overraskes på ny og selvom det for mange er et velkendt område at lede efter de spor de ved Nesbø lægger ud i form af twists, plotdrejninger og bagmanden bag, så tager du grueligt fejl og her forstår forfatteren hvad det vil sige at overraske. Man har som læser en tørst efter at læse mere og det er jo aldrig en dårlig ting. Historien er gribende god og at koble vampyrist kulten ind i krimi genren var et godt træk, for det efterlader læseren med et indtryk og et helt særligt billede for sit indre om hvad denne bog handler om. Sluk din indre læse tørst med denne sublime bog.
Helle / 828 anmeldelse(r)
den 01. august 2017
Harry Hole var ventet med længsel, selv om jeg troede, at han var død i den forrige bog, og både havde grædt og drukket gravøl for ham. En vampyrist hærger Oslo. (Jeg har aldrig hørt det ord før). Det er især kvinder, der må lade livet, kvinder som vampyristen suger blod af. Harry Hole underviser på politiskolen, er blevet gift med sin Rakel og er glad og tilfreds med tilværelsen. Som der bliver sagt undervejs, har han fundet lykkeevnen. Han bliver presset af Michael Bellmann til at deltage i efterforskningen, men så bliver Rakel alvorligt syg. Det er optakten, og så går det ellers bare ”derudaf”. Plottet er så velkonstrueret som sjældent set, og jeg havde på intet tidspunkt i forløbet mistanke om, hvem den egentlige bagmand var, selv om der blev lagt spor ud undervejs, men dem kunne jeg ikke finde i skyndingen. Og spændingskurven er et helt kapitel for sig selv. Bedst som man troede, at nu var der fred og ingen fare, så bragede det løs igen. Nesbø er en sand mester i at holde os på pinebænken til den bitre ende. Helt fantastisk spændende og velskrevet! Kan desværre ikke give mere end 5 stjerner.
Lenariis / 91 anmeldelse(r)
den 20. juli 2017
Jo Nesbø er bare min all-time-favorite forfatter og han skuffer heller ikke med denne 11. krimi om og med Harry Hole. Fantastisk spænding fra start til slut og naturligvis med et twist, så bedst som man tænker pengene passer, mordet opklaret, er der naturligvis en lille detalje som gør at Hole fatter mistanke og forfølger sin mavefornemmelse med rette. Jeg glæder mig allerede til den 12. bog i rækken!
Pia Klitte / 125 anmeldelse(r)
den 04. april 2017
En vampyrist er løs ! Han går efter kvinder, der har været på Tinderdate. Sagen er lidt kringlet, så Harry Hole der nu er gift med sin Rakel og underviser på politiskolen, bliver hentet ind. Efterforskningsholdet i fyrrummet genopstår, med lidt udskiftninger. Nu skal de have fundet identiteten på den mand, der overfalder kvinder, bider deres halspulsåren over med et jerngebis, og drikker deres blod! En psykopats gerning, men står han alene? En fantastisk fortælling, der får de små hår på armene, til at rejse sig. Et fantastisk plot, hvor afslutningen absolut lægger op til endnu en bog med Harry Hole . Jo Nesbø kan sit håndværk.