Se vores JULEGAVEGUIDE til hele familien  –  Få FRI FRAGT

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost

af Jerk Langer og Louise Bruun

Indbundet, 2016

ALTID BILLIGE BØGER

- det kan hurtigt betale sig at blive medlem

Forlagets pris 250,00 kr

Medlemspris info-icon

155 kr
Spar 95,00 kr

1-3 hverdages levering

Fragt pr. ordre 0,00 kr

Få alle medlemsfordele i dag:

1 uge gratis, herefter 99,-/md - afmeld når som helst

Spar op til 70% - over 200.000 bøger, nyheder, bestsellers...

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

SE ALLE DINE FORDELE

VORES NORMALPRIS

24% RABAT

190,00 kr
Spar 60,00 kr

Fragt pr. ordre 0,00 kr

replay

90 dages returret

E-mærket - din sikkerhed


Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Under bjælken
Jens Andersen
Forlagets pris 350 kr.
Pris 271,20 kr.
info-iconMedlemspris 221 kr.
Oprindelse
Dan Brown
Forlagets pris 300 kr.
Pris 219,95 kr.
info-iconMedlemspris 170 kr.
Sandheden om sukke...
Anette Sams
Forlagets pris 250 kr.
Pris 193,70 kr.
info-iconMedlemspris 162 kr.
Den evige ild
Ken Follett
Forlagets pris 400 kr.
Pris 243,77 kr.
info-iconMedlemspris 212 kr.
Lev mere tænk mind...
Pia Callesen
Forlagets pris 250 kr.
Pris 178,00 kr.
info-iconMedlemspris 145 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
Pris 39,95 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
Pris 29,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Twin-tip...
Producentens pris 100 kr.
Pris 99,95 kr.
info-iconMedlemspris 62 kr.
STAEDTLER Noris fa...
Producentens pris 32 kr.
Pris 31,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Noris ju...
Producentens pris 90 kr.
Pris 70,00 kr.
info-iconMedlemspris 50 kr.

2 boganmeldelser af 21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost
Jeg er ikke gået på kuren, og kan nok heller ikke gøre det,- slavisk,- da opskrifterne er beregnet til 2 personer og en halvering ikke nødvendigvis hjælper, da man så stadig ligger inde med halve, større grøntsager og lignende som ikke lige finder vej til en opskrift de følgende dage. Når det er sagt, er opskrifterne umiddelbart super lækre, har lige lavet pasta til golden milk, fantastiske kokoskugler og bagt broccolliboller, som smager himmelsk,- men igen,- opskriften er til 6-7 boller,- jeg fik 11 ret store boller ud af det (størrelser på grøntsager varierer jo som bekendt) og min kummefryser er simpelthen ikke stor nok. Bollen indgår kun i 2 frokoster under hele kuren.... så resten må, sammen med utroligt mange andre ting, fryses ned. Til efter de 21 dage, hvis man vil fortsætte med den lækre kost. Det havde klædt bogen med en ugentlig indkøbsseddel og det er fint at de skriver at de "håber jeg har fået en god nats søvn..,- etc" ved dag 3, men havde jeg ikke allerede læst fremad og set den hilsen, så var jeg blevet slemt ærgerlig over at læse at morgenmadens frø skulle have været sat i blød aftenen før.. Bogen er på den måde ikke gennemarbejdet,- og skal man ændre sine kostvaner,- for nogen drastisk,- ville det være super rart at blive holdt trygt og godt i hånden hele vejen med varsler og indkøbslister. Ikke kun en liste over krydderier og rodfrugter man bør have i sit køkken altid, men en ugentlig indkøbsseddel med ALLE varer man skal handle. (og det er ikke så få, da opskrifterne er meget varierede.) Så altså,- havde det været en kogebog alene, havde jeg givet den 4 stjerner, men som decideret 21 dages kurbog ryger den ned på 3.
Mine forventninger var høje til denne bog, da den bl.a. er anbefalet til kvinder med PCO og ikke indeholder “mystiske fødevarer” (citat fra bogen). Desværre stiger skuffelsen i takt med hver nye side….jeg sidder mest af alt med en følelse af jeg læser en sundhedsannonce, hvor jeg bliver lovet guld og grønne skove fra dag 1. Derudover er jeg allerede så træt af de mange gentagelser inden jeg reelt kommer i gang med bogen. Ser man bort fra gentagelserne og de høje lovprisninger om den antiinflammatoriske kost, er kapitel 4 “ madens antiinflammatoriske fyrtårne”, hvor de “gode” fødevaregrupper bliver gennemgået samt kapitel 5 “Nu skal du i gang” med hvilke produkter du skal indkøbe eller smide ud og vigtigst af alt - hvorfor! Det er for mig det mest interessante i bogen. Kigger man så på selve kosten skal man kunne lide fisk, da det er hovedbestandelen i de 21 dage. Der er et par enkelte dage, hvor aftensmaden er med kylling eller ude kød og ellers står den på fisk, fisk og atter fisk. Bogen er sikkert et hit hos nogen, da alt er skemalagt for de 21 dage. Hos min familie er kostplanen bare urealistisk, fordi maden er noget alternativ og langt fra måden vi i dag spiser mad på. Når det så er sagt vil jeg se frem til at prøve nogle af retterne til morgenmaden, da jeg ofte ender med at spise det samme hver dag.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display