Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
Årets forfatter 2022 - Sissel-Jo Gazan
Årets forfatter 2022 - Sissel-Jo Gazan

Årets forfatter 2022 - Sissel-Jo Gazan

Så er det offentliggjort. Sissel-Jo Gazan fra Politikens Forlag løber med prisen som Årets forfatter 2022 hos Plusbog.dk

af

- d. 04. november 2022

Årets Forfatter 2022 er Sissel-Jo Gazan. Vi fra Plusbog.dk har netop offentliggjort, i Bellacenteret, resultatet af den afstemning, hvor alle vores medlemmer og andre danske bogelskere den seneste måned har stemt på deres favorit til titlen.  

”Sissel-Jo skriver enormt fængende og giver os spændingsromaner med masser af drama og spænding på hovedpersonerne i både sin bestsellerserie og sine romaner “Hvide Blomster” og “Blækhat”. Vi bliver som læsere taget med helt tæt på personernes udfordringer og udvikling både i privatlivet og på arbejdspladsen. Selvom vi har ventet længe på “Uglens Øje” var det nemt at komme ind i det univers igen og med et meget vigtigt emne at belyse. Sissel-Jo fanger fra første side læserne, og vi læser side efter side med stort velbehag, for vi vil bare have mere,” siger Helene Kristensen fra Plusbog.dk om årets vinder.  

Man kan også se, at Sissel-Jo Gazan har en stor fanskare, da hendes bøger ses på bestsellerlisterne. Især “Uglens øje” og “Hvide blomster” har været at finde på bestsellerlisterne det sidste års tid. Hun tager læserne med storm, og får hele tiden nye læsere med på sin forfatterrejse.  

 

Vandt en tæt afstemning  

Sissel-Jo Gazan, der udgiver sine bøger hos Politikens Forlag, var i afstemningen oppe imod Leif Davidsen fra Lindhardt & Ringhof og søskendeparret Lotte og Søren Hammer fra Forlaget Peoples og Harper Collins.  Sissel-Jo Gazan fik hele 45% af alle stemmer i årets afstemning.   

”Det er imponerende at se, at det blev så sikker en vinder. Vi synes igen i år, at feltet er godt og skarpt. Det er altid virkelig svært at udpege tre forfattere, som der kan stemmes på, med så mange fantastiske forfattere. Sissel-Jo Gazan har fået en stor plads i de danske bogelskeres hjerter, og vi er meget glade for på vegne af dem alle at kunne give hende titlen som Årets Forfatter 2022,” siger Helene Kristensen.  

Sidste år var det en forfatterparret Kim Faber og Janni Pedersen, der løb med prisen. Tidligere vindere af prisen er: Michael Katz Krefeldt, Sara Blædel, Anne Mette Hancock og Hella Joof.  

 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner