Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv

5 gode selvbiografier til dit efterår

Med et koldt og vådt efterår i udsigt er der en god anledning til at krybe sammen i en hyggelig krog med en god bog og selvom danskernes foretrukne genre er krimi-bøger så vil vi gerne slå et slag for det store udvalg af selvbiografier du kan kaste dig over – og hvilke spændende titler der er på vej. 

af

- d. 24. september 2021

Med et koldt og vådt efterår i udsigt er der en god anledning til at krybe sammen i en hyggelig krog med en god bog og selvom danskernes foretrukne genre er krimi-bøger så vil vi gerne slå et slag for det store udvalg af selvbiografier du kan kaste dig over – og hvilke spændende titler der er på vej.

Selvbiografier er også populære gæster under de danske juletræer så lad os hjælpe dig på vej hvis du allerede nu har planer om at give en selvbiografi som gave. Vi giver her fem bud på selvbiografier som med sikkerhed kan fange din interesse.

Sport og foldbold: Peter Schmeichels biografi – One

Den store og karismatiske målmand Peter Schmeichel er på vej med en af efterårets helt store fodbold-biografier. ”The Great Dane” er mest af alt kendt for sine mange triumfer med storklubben Manchester United, men især for triumfen da Danmark vandt EM i 1992.

I bogen deler han ud af anekdoter og løfter sløret for et liv som fodboldspiller der ikke blot er et væld af triumfer. Han åbner også mere op for sit privatliv og lader læserne komme ind bag facaden af ”målmandslegenden Peter Schmeichel”.

Kultur: Historien om LEGO

Jens Andersen (kendt for biografier om Kim Larsen og HKH Kronprins Frederik) er aktuel med fortællingen om LEGO og beskriver et eventyrligt stykke dansk kulturhistorie.

Kom med på rejsen helt fra starten og følg udviklingen af LEGO helt fra snedkeren Ole Kirk Christiansen og til det brandet LEGO som er elsket på hele kloden. 

Kultur og teater: Ulf Pilgaard – hellere halvgammel end helt død

Dansk teaters grand old man, Ulf Pilgaard, genbesøger sin egen fortid og udgiver selvbiografien ”Hellere halvgammel end helt død”. I 2015 udgav Pilgaard fortællingen om sin glorværdige karriere på den danske revy-scene.

Denne gang fortæller Pilgaard om sine tanker om at bevæge sig ind i livets efterår hvor både omgivelser og krop minder om, at alt godt en dag kommer til sin ende. Læs hans ærlige og eftertænksomme fortælling om at blive gammel, leveret humoristisk vis.

Historie: Ulla Terkelsen drager Øst for paradis

Hele Danmarks Ulla Terkelsen udkommer 19. oktober med en fortælling om sin ungdom og liv i det østlige Europa. Hun tager os med ind i hjertet af Europas baggård og genbesøger landene ”øst for paradis”. I denne bog møder Ulla Terkelsen østeuropæerne i øjenhøjde og udfordre fordommene hvor Østeuropa ses som smalsporede nationalister.

Et enestående indblik i dansk politik

Bliv klogere på dansk politik og få et enestående indblik med denne bog af tidligere SF-Formand, minister og mangeårig folketingspolitiker af Holger K. Nielsen. Han fortæller indsigtsfuldt om det liv der følger med hvervet som folketingspolitiker og om det der må gives afkald på når jobbet kræver alt energi og fokus.

Holger K. Nielsen fortæller ærligt om sine sejre og nederlag og stiller skarpt på idealer og dilemmaer og ser her i Det var det værd tilbage på 40 år i dansk politik – helt inde i maskinrummet.


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner