Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
Et travlt efterår
Et travlt efterår

Afsnit 1 Disse bøger skal du glæde dig til dette efterår

Snart er efteråret på vej, og det betyder altid masser af gode bøger at glæde sig til. I denne serie kigger vi nærmere på de mange læseoplevelser, vi kan glæde os til dette efterår.

af

- d. 24. august 2020

Den tavse enke af Sara Blædel

 
Louise Rick er blevet leder for den nyoprettede Rejseenhed og bliver kaldt til Tåsinge, da Fyns Politi har brug for hjælp til at opklare drabet på en kvindelig kroejer. Her finder hun og teamet i kvindes bolig noget, der slet ikke passer ind i den drabbsag, de står med. Journalist Camilla Lind borer i historien om en ung fyr, der er død et halvt år tidligere, og hun kommer i besiddelse af vigtige oplysninger, Politiet ikke kender til, og som kan få store konsekvenser. De to kvinder kører på hvert deres hæsblæsende spor, men vil til sidst opdage, hvor godt det er at gøre tingene sammen.. 
 
Den tavse enke udkommer den 6. november og kan forudbestilles her på Plusbog.dk.
 
 

Jytte vender tilbage af Morten Münster

 
Jytte vender tilbage er opfølgeren til Jytte fra marketing er desværre gået for i dag. I denne kan du blive klogere på forandringer og igennem sjove eksempler for hverdagen lære, hvordan vi kommer forbi mange af de normale benspænd og får gennemført konkrete forandringer. For eksempel kan du finde ud af, hvad køen i Netto kan lære os om, hvorfor forandringer kan gå så langsomt, og hvad en hummer kan lære os om, hvorfor kollegerne er demotiverede. Bogen giver smil på læben, og  den kan både bruges i parforholdet, på arbejdspladsen og som et ledelsesværktøj. 
 
Jytte vender tilbage udkommer den 1. september.
 
 

Valdemarsro – grøn aftensmad af Ann-Christine Hellerup Brandt

 
Den første kogebog fra madbloggen Valdemarsro var med over 50.000 eksemplarer den bedst sælgende kogebog i flere år. Nu er Ann-Christine Hellerup Brandt klar med opfølgeren, og mon ikke den bliver mindst lige så populær? Med den ved hånden kan du skabe lækre hovedretter, smagfulde tærter, sprøde måltidssalater, lækkert tilbehør og meget mere. Alt sammen hvor hovedingredienserne er grønne. Bogen er ikke rent vegetarisk, der indgår lidt kød eller fisk i enkelte af opskrifterne. Et super godt værktøj til at få lidt mere grønt ind i hverdagen! 
 
Valdemarsro – grøn aftensmad udkommer den 20. oktober.

Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner